Busra4122 Kızlar az önce karnımın sağ tarafı göbek deliğimin yanında 3 kere yükselip inme oldu güm diyede ses duydum bu tekmemi 22. Haftamızdayız ilk defa böyle oldu
Busra4122 Lazanne 😀 duymak gibi değilde orda bir yüksekti oldu indi . O sesi psikolojim uydurmuş olabilir şuan çok heyecanlıyım ayırt edemiyorum
Busra4122 Angelada o bölgede yükselti oldu indi sesi psikolojim uydurmuş olabilir heyecanlıyım çok 😀😀
Busra4122 Pcoslubiranne karnımda o bölgede yükselip inme oldu ilk defa çok heyecanlandım sadece havadır bagırsak hareketidir diyede korkuyorum
Busra4122 Angelada bende de göbeğimin sağ tarafı öyle oldu iste TEkme mi degilmi bilemedim bagırsak hareketi olur diyede korkuyorum
Benay10 Busra4122 canım odaları gez bir şey düşmüştür sen karnından geliyor sanmışsındır 😂 şaka bir yana tekme yiyorsun maşallah 🧿 sübhanallah sağlıkla kavuş inşallah
Havvamurat Busra4122 tekmedir ama gum diye bı ses duymanız olağan değil. İki gebelikte de öyle bı ses duymadim
Busra4122 Havvamurat onu psikolojim uydurmuş olabilir o an çok heyecanlandım nasıl tarif edecegimi bilemedim demek istediğim göbeğimin saf tarafı bir anda yükseldi indi üç kere oldu arkalıklarla