Rabikk_ Hanımlar aranızda rahimde açıklığı olupta günlerdir bekleyen var mı? Dün doktordaydım 3 cm açıklık var dedi fakat sancım yok. Sadece kasılmalar var. Merak ediyorum acaba uzun sürermi yoksa hemen gelir mi. Şuanda dışarı çıkıp ekmek almaya korkuyorum
derinozkaya Rabikk_ arkadasım 2 cm ile 41 e girdi kakasını yuttu mecbur sezaryene döndü bu bebişlerin napacagı hic belli olmuyor 😹 kendini korkutup kısıtlama biliyorum zor ama böyle yapınca panikliyorsun cık gez devam et gelen hoşgelir 💞
Mehtee Rabikk_ been 2 cm aciklik 2 haftaya yakındır 0 sancı 40+6 dayim doktor cumaya nst verdi ozaman da sancı cikmazsa pazar günü suniye başlayalım dedi.. Gunlerdir herkesin daha doguramadın mi laflarina x maruz kaldim ki sancinin olmadığını da duyunca aglama krizine girdim cocugum stresten dogmuyor resmenn günü kendime ayiracam artık dinlenip sakinlesmek adına. Ki bence sende öyle yap kuzum
Raziye42 Rabikk_ ben bayramn 1. Günü doğum başlmş dediler yatışımı yaptlr doğumhane kdr girdm ama suni sancı verödlr 2 günlk sancılrm yalan oldu 2-3 santm açlmam var bekliyoruz taburcu olduk
1Meftun Bende 41+1 im ne açılma vAr ne sancı, bizimkiler göbeğin 4 parmak aşağı incek daha doğurmazsın deyip duruyor iyice sinir oluyorum
Rabikk_ 1Meftun o hiç belli olmaz kasılmalar ile birliktede aşağı itebilir kendini. Bendede her hangi bir doğum belirtisi yoktu. Dün sadece çok kasılmam oldu ağrısız sancısız bayağı uzun sürünce doktora gittim açılmam olduğunu öğrendim ama doktorda bu gecese gelebilir bir hafta sonrada gelebilir dedi 😂🙈
Rabikk_ 1Meftun ama aen sonuncu haftaya girmişsin doktorun bilgilensirmiyormu seni bu haftada eğer bebek aşağıdayda suni sancı ile başlatması lazım. Veya sezeryansa sezeryan demesi lazım
Rabikk_ Mehtee ya canım kıyamam. Bende böyle olacağını biliyordum bir iki arkadaşım dışında kimseye söylemedim açıklıpım olduğunu. Onlarda sabah mesaj atmış doğurdunmu diye napsınalr merak ediyorlar ama bizim hormonalmidir nedir bu cümle hiç hoşumuza gitmiyor 🙈 doğursun mu ne zama doğuracan….😡 streste tarihi erteler derler
Rabikk_ Raziye42 banada dün akşam hastanede kalmak istermisin dediler. Direk eve gelmeyi tercih ettim korktum suni ile başlaymaya çalışırlar diye :(
Mehtee Rabikk_ sormaa canimm nasılsın demeleri bile bana batıyor gercekten stres erteliyormus doğumu tecrübe etmiş oldum bugün hic sancı çıkmayınca. Zaten doktorumda bol bol dinlenmemi söyledi beynen ve bedenen yorgunumm
Rabikk_ Mehtee yapabiliyorsan eşin ile birlikte küçük yürüyüşler yap akşam üstleri baya rahatlatır hem rahat uyumana yardımcı olur
Rabikk_ Raziye42 evet daha günüme var ve herşey sorunsuz görünüyordu onun için beklemek istedim 3 gün sonra tekrar gidecem zaten duruma göre bana bir ayar çekerler artık 😂