Nurhi 3 tane özel hastane var antakya da ve internetten yorumları okuduğumda herkes olumsuz şeyler yazmış kafam çok karışık 🤦🏼♀️
Nurhi mlsmrtgl Peki hastane nasıl hijyen olarak insan korkuyor bu pandemi sürecinde Telefon ile randevu alınabiliyor değil mi? Defne hastanesine giden bi kaç kişi randevusuz çalışıyorlar ve çok kalabalık dediler 🤦🏼♀️
mlsmrtgl Nurhi İnternet üzerinden randevu alabiliyorsunuz . Hastanelerin hepsi çok yoğun ve kalabalık .
Ipek0z Nurhi mozaik Defneden de beter bence 🙄 ben ilkay ödemiş’e gidiyorum o kadar kalabalık ki çok nazik iyi bir doktor olmasına rağmen yeterince ilgilenemiyor. Geçen gittik bebeğin kalp atışlarını dinlemeye belki on saniye dinletti ancak. Çok çok yoğun
Defneazra Defne iyi bence tlfna gerek yok direk gidip sıra alıyorsun yarım saat falan ancak bekliyorsun randevuyla çalışmıyorlar hastane temiz koridorlar geniş ferah bi yer akademi de iyi gibi bikaç kez gitmiştm ama defne de devam ediyorum evime de yakın
Yenianne2731 Ben İlkay ödemişe gidiyorum ve cok memnun kalıyorum şükür. Yani evet yogun oluyor ama sonuçta randavu aliyorsun saatin gelince içeri giriyorsun