_edaa ben 17+4 hamileyim salı günü gittim benden test istemişti hamileliğin başında istenen testleri yaptırdım dedim tamam gelirken getir onları sisteme girelim dedi olu edesin salı günü gittim ben unuttum vermeyi o heyecanla cinsiyetini öğrenecek diye hastaneden çöktüm eve gelirken yolda aklıma beldi geri de dönmedim önemsemediğinizi düşündüm çünkü sistem önünde açıktı ve tüm bileğileri görüyordu neyse belki bu önemli değil ama cinsiyetini öğrenecek diye sabırsızlanıyorum çocuk pozisyona girmiyor dedi tamam dedim peki bi çikolata yiyip gelsem okurum dedim olur ama s mi ne zaman alacak için kesin bilgi veremem dedi 2 saatte sürer 3 saatte dedi bende sinirlendim anladı galiba karnıma biraz bastırdı daha hazır mısın bile demeden erkek bebek dedi şokladım anlamadım ne yaşadığımı önemsenmediğimi düşündüm orda bana dese yarın randevu al gel cinsiyetine bakalım şunları da ye belki daha rahat bakarız demesini beklerken benim en anlamlı anım şoklayarak çıktım o yüzden değişmeyi düşünüyorum Tunga hanıma gidicem birdahaki ki kontrolüme bakalım hayırlısı olsun hakkımızda 🤲