😄 o hastanede gitmediğim doktor kaldı mı acaba 😅 burcu hanım, nur cansu hanım,esra hanım, röyale hanım hepsiyle görüştüm.
• Burcu hanım çok yoğun bir doktor sık sık randevunuz ertelenip size verilen tarihte de kapısında yaklaşık 5-6 saat beklemeyi göze almalısınız.
• Nur cansu hanım öyle nazlayayım aman canım cicim ilgileneyim diyen bi hanım değil. Ciddi ciddi işini çok profesyonelce yapıyor. Beni şımartmasın ama gözüm kapalı kendimi teslim edebileyim diyorsanız kesinlikle tercih edebilirsiniz. Her şeye profesyonelce yaklaşıyor. Tüm kontrolleri yapıp gel bakalım karşıma şimdi durum şöyle şöyle diye anlatıyor. İşinin ehli diyebilirim.
•Esra hanım çok kibar zarif tatlı dilli bir hanım süreci olabildiğinde müdahalesiz tamamlama taraftarı,muayene esnasında sizi de bilgilendiriyor. Bana kullandığı cümle “doğumun başlamış iki gün içinde de olabilir iki haftayı da bulabilir bu süre zarfında bebek geleceği günü kendi belirleyecek 34 lerde kanaması olup 40 ları görenler de var.” Keza öyle de oldu yarın 40 doluyor 🙈
•Röyale hanım mecburiyeten gittiğim doktor hanımdı. Ne dediyse tersi çıktı. Biraz tecrübesiz gibi. Verdiği fitile başka doktor bunu asla gebelikte kullanmıyoruz demişti ki fitilin üçüncü günü çok yoğun kanama yaşamıştım. Her 3-4 gidişimin birinde röyale hanımın kapısında hastaların doktorla kavga ettiğine sizi baş hekimliğe şikayet edicem diye bağırdıklarına şahit oldum.
Doktorlar bu şekilde ama hastanenin çalışma prensibi şu; Eğer mesai saati içinde doğum başlarsa en son kimde muayene olduysanız o doğuma giriyor ama mesai saati dışı veya doktorun izinli olduğu güne denk gelirse o gün kim nöbetçiyse o doğuma giriyor. 1 tane anestezi doktoru var o gün bulunmuyorsa epidural yapılmıyor. Hiç bir doktor doğumunuz başladığı için evinden gelmiyor. Acil durumlarda Burcu hanım hariç sadece hastaneyi arayarak sekreter üzerinden doktorla iletişim kurabiliyorsunuz. Burcu hanım kendi cep telefonunu veriyor. Müsait oldukça mesajlara bakıp geri dönüş yapıyor. Uzman dr fiyatları 90, Doç.Dr nur cansu 150, burcu hanım 200 tl. NST ayrıyeten 30 tl