d190516 yamacalimoms 30+0 da 1870 gram 43 cmdi yarın 33 oluyoruz cumartesi kontrolümüz var bakalım kaç olmuş beyefendi 🤷♀️
Mathteacher yamacalimoms 25+2 de gittim canım 925 gr dedi haftaya gideceğim 30.haftamda oluyorum bakalım ne kadar olmuş ?
Akg yamacalimoms şimdi 29 uz ama en son 27 de gitmiştim 1200 dedi 28 hafta ile uyumlu dedi. Şimdi 1800 falan bekliyorum en az. 3 gün sonra kontrol var
Hazalperi yamacalimoms gelişim geriliği varmış alt sınır dedi doktor baksana diğer yazanların iki katı zaten
yamacalimoms Hazalperi bebeklerin 2 hafta önden 2 hafta geriden gelmesi normal kabul edilir canım başka bir doktora daha git gelişim geriliği diyebilmek için 3 veya fazla hafta geriden gelmesi gerek
Gizemito yamacalimoms Yani şey şekere, hamur işine dikkat edelim dedi. Şeker yüklemede sıkıntı çıkmadı ama 🤷♀️ Tosuncuğum düşündürüyor beni 2 hafta ileri çıktık işte 3 hafta olmasını istemeyiz dedi 32. haftada bir sonraki kontrolüm 🤭
Shebi Ben en son 25 haftada yaptırdım 32 sm 842 q dı.şimdi cuma gidicem kontrola İN ŞAA ALLAH 😍yani 29 haftamda
Kubra81 28+2 de 1400 gr ama 29+4 le uyumlu demişti önden gidiyor gelişimi demişti . Bir daha kontrolümüz 2 hafta sonra bakalım kaç olacak.:)