Alparslansmom 37+6 yız spinal sezaryen olacağım ❤️ Saat 10.30 da kuzumu alacaklar 😍 ameliyat sırasında sizlerede dua edeceğim 🥰
Mimarhanim Alparslansmom annee27 ayy ne güzel ☺️ bende hevesle bekliyorum o günleri 22+2 olduk çok şükür. Bir erken doğumum var kayıpla sonuçlanan. Dua ederseniz, sağlıkla vaktinde alalım hepimiz kucağımıza diye ne güzel olur 🙏🏻 Rabb’im ikinizinde yardımcısı olsun 🙏🏻
Pembiskizim Alparslansmom artık bende doğurmak istiyorum 🌸 Rabbim yar ve yardımcınız olsun sağlıcakla alın ınsAllah kucağınıza 🥰
Mircet Alparslansmom 38. 39. Beklememe sebepleri ne sezaryanda haftaya doktor kontrolüm var 37+0 da o zaman doktora danışacağım ama merak ediyorum sizin bir bilginiz var mı allah yardımcınız olsun
annee27 Mimarhanim rabbim insallah saglikla kucagina almani nasip eder canim bnm ilk bebegimde 16 haftalikken zorunlu kurtajla alindi cok zor bi durum rabbim kimseyi evladiyla sinamasin butun annelere saglikla nasip etsin 🙏
Mimarhanim annee27 amin Allah’ım razı olsun 💚 bende doktordan geldim biraz önce. Erken doğum olabilir her an, hastaneye yatmanı öneririm dedi. Dua edersen çok sevinirim canım.
annee27 Mimarhanim dogum yaptim rabbim bebisini sana bagislasin ben cocugumu kucagima alana kadar cok sknti cektim sonunda kavustum yavruma insallah sende gununde zamaninda kavusursun 🙏
Zeynepnurlu Mircet sezaryen olacaksa eğer bebek doğum kanalına inmeden önce alınması gerekiyor. Bu yüzden planli sezaryende son haftaya kadar beklenmiyor
Mimarhanim annee27 Allah’ım razı olsun 💚 o kadar iyi geldi ki bu dua anlatamam. Çok teşekkür ederim. Rabb’im yavrunu size bağışlasın canım 🙏🏻