Kuzucuk94 Merhaba anneler ve anne adaylari,cinsiyyet yanilmasi yasadiniz mi?13 haftada kiz denildi 17 haftada erkek,degise bilir mi ?
fatma3312 Kuzucuk94 bana da öyle dedi . Ayrıntıliya gittim bacaklarını açmadı 😂 23 haftalığız hala cinsiyet bilmiyoruz
Fatma373737 Kuzucuk94 ben☺️12,13 haftalarımda %90 kız denildi dün Gittim %100 erkek denildi ben şok 😂
Esrae2 Kuzucuk94 oluyor degisim canim önemli olan doktorun neye bakarak kiz neye bakarak erkek dedigi mesela benim oglumda bacak arasina bakip pipi yok diyip direk kiz demisti ama dikkatli baksaydi görürdü cünkü bana verdigi ultrasyon fotosunda bile pipi görünüyor ve bacak arasi düz degildi
MucizeBirKalp Cok sık olmasada bu değişimi okuyoruz burada da, emin olmak için farklı doktor görüşü almak en doğrusu
Uykulugebe fatma3312 benim de sonum öyle olacak gibi bu gidişle 😂😂😂Ben de 17 haftaligim açmıyor da açmıyor bacaklarını 😊😊😊
fatma3312 Uykulugebe ben ayrıntılıya giderken çikolata yedim vişne suyu içtim . Doktor diyo çok hareketli ama bacaklarını açmadı ayni anda hareket ettiriyor 😂 inşalalh en kısa zamanda öğreniriz
Eliffk Ya sanırım çikolata yemek iyi bir fikir değil kızlar çünkü iki kere cinsiyet için gittiğimde yedim ve hareketten göremiyoruz dediler. Yemeden gitsem de bu sefer kapalı sırtı dönük açmadı falan derler ne zor bu cinsiyet öğrenmek 😂😂😂😂
fatma3312 Uykulugebe aynen öyle canım .seninde ilk bebeğin herhalde . Benim de öyle diye heyecanla bekliyoruz
Uykulugebe fatma3312 evet ilk olacak Rabbimin izniyle inşallah. Daha önce bı düşük oldu. Allah cumlemize sağlıkla sihatle kucağımıza almayi nasip etsin bebislerimizi🥰🤲🤲🤲