saramomy Semragokbudak gebeliğin en güzel dönemi, balayı dönemine girmişsin canım hadi hayırlı olsun🤩
saramomy Havvacnts genelde 2. Trimester çok rahat geçer bulantılar geçmese bile hafifler ben ilk 3 ay hiçbir şey yiyemedim 2. Trimester da iştahım açıldı yüzüme renk gelmişti resmen ve gerçekten hamile olduğumu anlamıyordum bile
irem_17 saramomy biz de bugün 2 trimester a girdik çok sükür🤗 insallah dediginiz gibi olurum ben de. Hala mide bulantilariyla ugrasiyorum cünkü😫
Havvacnts saramomy bende yiyemiyorum çok zayıfladım bulantılarım aksine arttı çok kötüyüm çok zayıfladım gözlerim felan çöktü resmen 🤦🏻♀️😔
saramomy irem_17 inşallah geçer ben ilk 3 ay sadece çubuk kraker yemiştim ve 7 kilo vermiştim 2. Trimester da toparladım iştahım açıldı bulantı kusmalarım kesildi şu an 3. Trimesterdayım sürekli yiyorum😂 inşallah sizinde geçer hemen
saramomy Havvacnts çok zor Rabbim yardımcınız olsun insanın keyfi bile olmuyor iyi bilirim inşallah tez vakitte geçer
saramomy Semragokbudak yanma gebelikte pek fazla geçmiyor bence bende hala var ama bulantılarınız umarım geçer😊