Havvacnts Sen1meleksin evet kendim bıraktım sadece 4 gün kullandım baktım geçti bende bidaha gerek duymadım içmeye 🌸
Havvacnts Sen1meleksin bide hap çok büyüktü ağızdan alıyordum 10. Haftamda yine geldi kahverengi leke ama içmedim yine şimdi 12 haftalık olucam Allah nasip ederse bi sorun yok çok şükür
funda84 Benimde oldu.Doktora gittim korkulacak birşey olmadıgını söyledi yaklaşık üç gün sürdü.Ama sizde muhakkak doktorunuza gidin.Güzel haberler verin bize de
Sen1meleksin Havvacnts keşke bırakmasaydın canım geçtiyse ne güzel sıkıntı yoktur ama doktora danışsaydın aslınds progestan küçük cok büyük değil
Ece1m Mervem2356 gitmeseydiniz progestan kullanmasaydınız kötü olabilirdi o yüzden tedirgindim çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kavuşalım 🥰
Mervem2356 Ece1m inşallah canmm progestan öncesinde vermişti zaten doktorum ama ilk hamileliğim olduğu icin çok tedirgindim çok teşekkür ederim ❤️❤️🥰🥰🥰
Sen1meleksin Mervem2356 içmiyom ben canım benimde aynı vajinal yoldan fitil olarak koyuyorum cok agır değil