Naz_izmir Aysenurcaliskann ilk baslarda oluyor oyle bende kusuyordum kusunca rahatliyor insan 😊 vala 4uncu ayda bitti benim kusmalar bulantilar
Buketali Aysenurcaliskann çok geçmiş olsun canım ayva ,salatalık , ekmek ve bir parça yağsız peynir ile tutar mideni o süreci en kolay şekilde atlatman dileğiyle
Aysenurcaliskann Gokdem kalp atışlarını duydularmi Yada Normalmi gerçi normal deniliyor Duymamaları Daha çok küçük olduğu icin
Gokdem Aysenurcaliskann 5. Haftafa gitmistim kese yenu oluşmuştu. Kalp atışlarinın duyulmamasına normal demişti ama bu hafta gitcem duyulur inşallah
Aysenurcaliskann Naz_izmir Kusmaktan kilo vermeye başladım İnsallah Biran önce geçer Ağzınıza sağlık teşekkür ederim 🙏🏻
Nihan17 Sevincc merhaba bende dramamine kullanıyorum 15 gündür kullanmadan önce hiçbir şey yiyemiyordum 12+2 hamileyim bulantılar devam ettiği sürece kullanılabilir acaba
Nihan17 Aysenurcaliskann evet önceden de mide rahatsızlığım olduğu için hazımsızlık var üstüne de tiksinti ve bulantı eklenince doktorum önerdi ilaca rağmen malesef bir değişiklik yok😔
Sevincc Eşim kadın Doğum doktoru arkadaşına sordu oda dramamine kullansın onun yan etkisi yok demiş a ve b kategorisi ilaçlar kullanabilirmişiz zaten.
Aysenurcaliskann Gokdem bende 5.hafta gittim duyulmadı Gayet normal Bazılarının ki geç duyurur sesi 7. Haftama girmek üzereyim haftaya bende gidicem Hayırlısı Olsun insallah benim suan tek sorunum bulantı
SevcanahinBingl Aysenurcaliskann Rabbım yardımcınız olsun 14. haftada azaldı benım cok zor gectı ama her hafta hastane-serum.Baharatsız yağsız gıdalar tuketın zencefıl cayı ıyıymıs ama ben onunda kokusundan tiksinmiştim limon dilimleyip emiyordum biraz hafifletiyordu