Cansummm msu bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum da merak ettim neden spinal sezaryen olmuyor? Doktor 2 gün kala bıraktırıyor diye biliyorum iğneyi ki ben 13. Haftamda serkülaj oldum 1 gün öncesinde iğneyi bıraktım operasyondan sonraki gün tekrar kullanmaya başladım.
msu Cansummm benim sol bacagımda mevcut pıhtı var zaten iğneyi kesersek eğer pıhtı atabilir dedi kalp doktorum , zaten kalp doktorum doğumda da vurulmalısın dedi
Makbus Sezeryan da daha çok kanama olur diye doktorum bir hafta önceden keseriz ilacı dedi ama normal olsa idi sancılar başlayınca hissediliyor Muş ya bir iki gün önce kesilir dedi
Cansummm msu anladım canım senin farklı sağlık problemlerin olduğu için spinal sezaryen olamama durumun var. Sağlıkla alırız kucaklarımıza inşallah🙏🏻
Minigimm2020 OzlemmmT bi cok kisiden duydum kan kaybı cok olablirmis oyuzden normal yapamiyolarmis dyr bende kullanıyorum sinra cok araştırdım hci aslı yoktu merk etme
OzlemmmT Minigimm2020 evet öyle çok yorum yapan var ama değilmiş şükür tabi doğum da nasıl olacak bilemeyiz de nasip artık hayırlısı
krktasnihal90 Minnaki_beklerken merhaba benim de doğumuma az kaldı nasipse 18 Ağustos kalan iğnelerimi gönderebilirim size oksapar 4000
Minnaki_beklerken krktasnihal90 yaa cok sevinirim cok mutlu olurum inanin. Benim de 4000 lige ihtiyacim var. Rabbim hayirla saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Ozelden bilgi verebilirim isterseniz
krktasnihal90 Minnaki_beklerken amin çok teşekkür ederim.nasıl isterseniz doğumdan sonra ne kadar kalırsa hepsini yollarım bayada kalacak gibi raporla almıstım ben
Minnaki_beklerken Hav12316 13+5 su an. Eger 4000 likse ozellikle ve gonderebilirseniz cok sevinirim cok mutlu olurum cok dua ederim ozelden de bilgi verebilirim size
Mrv2534 Bana da Araştırma daki doktor iğne önerdi 9 ay boyunca hergün acaba bi yan etkisi varmı bebeğe bana bilgisi olan varsa paylaşabilir mi başlamak konusunda tereddütteyim sizlerin de fikrini almak istiyorum 🌸
Minnaki_beklerken krktasnihal90 yaaa cok sevindim Allah razi olsun. Size ozelden yazabilir miyim sonrasinda rahat iletisim kurmak icin
Minay97 Merhaba kizlar, bendede kan pihtilawmasi var hematom yani 12 haftamdayim dusuk tehlikesi var dedi doktoe pihtilawmayla ilgili( icinizde basina gelibte atlatan varmi? Bazen geciyor diyorlar