OzlemmmT Kan pıhtılaşma problemi olan ve oksapar ya da clexane iğne kullanan annelere ve hamişlere sorum şu: birkaç kişiden duydum doktorlar bebek kanda boğulmasın diye riske atmayarak sezeryan yapıyorlarmış doğru mu acaba bilgisi olan var mı?
Sude_uzum01 OzlemmmT bende kan pıhtılaşması var hamileliğimin başından beri iğne vuruluyorum. Cuma günü sezeryan olucam
yurdagul4 OzlemmmT merhaba bende oksapar kullanıyorum 32+2 haftadayım ve böyle birseyi ilk kez duyuyorum ilk gebeliğim doktorunuza sordunuz mu acaba
Tugba19 OzlemmmT bende hamileliğim boyunca kullandım oksapar 2.gebeligimde çıktı kan pıhtılaşması ilk çocuğumda hiç bişey kullanmamıştım Nisan ayında doğum.yaptim normal doğumla kızımı aldım.kucagima kan pıhtılaşması sezeryan sebebi değil canım bı engeli yok normal.dogumq
bir_pasa_annesi OzlemmmT ben kullandım sezaryen oldum ama benim ki zorunlu sezaryendı doktoruma sordum kullananlar normal doğum yapamaz mı dedim hayır alakası yok dedi
OzlemmmT Humaninannesi20 ya bilmiyorum öyle bir şeyler dedi belki yanlış anladım ama öyle bahsettiler doğru mu diye öğrenmek istiyorum
OzlemmmT Sude_uzum01 kaçıncı haftanızdasınız. İlk gebeliğiniz mi. Neden sezeryan doktor bahsetti mi peki böyle bir durumdan
Sude_uzum01 OzlemmmT evet ilk gebeligim. 37 haftalıgım iğneyi bugün bıraktırdı doktorum Cuma sezeryan olacagım için. Sezeryanı da ben seçtim canım 🥰
OzlemmmT Sude_uzum01 anladım canım teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼🤗
Minnaki_beklerken Sude_uzum01 merhaba kusura bakmayn rahatsiz ediyorum ama oksapar ixin post acmistim yasak oldugu icin silinmis o yuzden yorum olarak yazmami istedi adminler ben de sizi goeunce yazmak istedim. Oksapar 4000lik kullanmam gerek. Fakat istanbula yeni tasindigimdan resmi islemlerde sorun oldu ve su an rapor cikaramiyorum ignenin raporsuz fiyati da cok yuksek. Sanirim siz dogum yapacaksiniz ve igneyi birakmissiniz. Elinizde fazladan oksapar kaldiysa ben szden raporlu fiyattan ve yol parasini karsilayarak satin alsam olue mu elinizde varsa?
Sude_uzum01 OzlemmmT Rica ederim canım🥰 Aminnn İnşaAllah 🤲🏻♥️ Rabbim seninde yavrunu sağ Salim kucağına almayı nasip etsin kuzum ♥️🤲🏻
MeyraEylulBallisi Minnaki_beklerken benim ikametim de İstanbulda değil ama İstanbuldan özel hastaneden 100 tl gibi bi ücretle rapor çıkarabilmiştim. Başhekim onayı alıyosunuz zaten sizin burda yaşamanıza gerek yok aslında. Doktorunuza söylerseniz size direk çıkarır diye düşünüyorum
Serminay Minnaki_beklerken merhaba bende dediğiniz iğneyi kullanıyorum. Özel muayene gittiğim için elimde rapor yok. 10 günde bir aile hekimliğine yazdırıyorum ve sgk karşılıyor 31 lira gibi bir ücret ödüyorsunuz. Bilgilendireyim istedim.
krktasnihal90 Minnaki_beklerken merhaba benim de doğumuma az kaldı nasipse 18 Ağustos kalan iğnelerimi gönderebilirim size oksapar 4000
msu Bende 23 haftamdan beri kullanıyorum her ikş doğumu da aksi bi durum olmadığı sürece olabilir dedi doktorum hatta ben doğum zamanında bile iğneyi kullanacağım kesilmeyecek yani
msu OzlemmmT normal doğum da yapabilirim , sezeryan doğumda yapabilirim sadece spinal sezeryan olamıyorsunuz
Minnaki_beklerken Mucizemmm07 bu sekilde post acmak yasakmis o yuzden silmisler. Bu arada acaba sizdeki kaclik benim 4000 lige ihtiyacim var da
Mucizemmm07 Minnaki_beklerken benim elimde 10 adet clexan enox karışık var 6000 lik. Zaten üstlerinde ml. Yazıyo ya 2000 lik kısmını boşa sıkıp kalanı enjekte edenler olmuştu ilaç piyasa da yokken doktorunuza da danışırsanız gönderebilirim