burcuyilmazzz38 Anne adayları benim gibi ilk hamileliği olup 37.hafta da olan kimler var. Her şeyi doğum belirtisi zannediyorum her kasıık sızlamasında aha geliyor diyorum. Idrarimi yapınca bile acaba su mu diye tereddütte kalıyorum sizde durum nedir ?
Eylulcan34 burcuyilmazzz38 bende 37+2 yim bugün belim ağrıyodu acaba doğum belirtisi mi diye kıvrandım durdum 😅
Tbusraaa burcuyilmazzz38 Çok değişik canm ya bende 37+2 oldum. Bel ve kalça ağrım var 2 gündür nedir acaba diye düşünüyorum. Perşembe kontrolüm var bakalım ne diyecek 😬
zynpzynpzynp burcuyilmazzz38 37+4 aynı durumdayız 😃 affedersin her idrardan sonra kan falan var mı diye bakmaya başladım. Heran hastaneye gidecekmişiz gibi hissediyorum bekliyorum😕😣😍😃🥺😄
askdoguyor burcuyilmazzz38 😂😂😂bende öyleyim ya geçen gün afedersiniz gazım varmış yapamayınca sanci oldu bende korktum doğum sancısı mi diye ama nasıl ağrı var eşim doktora gidelim dedi yok dedim lavaboya gidince gazım çıktı sanci diye bisey kalmadı bide her idrar yaptıktan sonra tam ayağa kalkacam derken tekrar idrarın geliyor acaba su mu diye korkuyorum 🙄 bu arada bizde bugün 37 haftalık olduk
Alya9 35+4 deyiz bende seninle aynı duyguları yaşıyorum 😂 çok heyecanlanıyorum sancım ve kramplarım girdiğimde demekki daha zamanımız var umarım biran önce sorunsuz kucağımıza alırız minik yavrularımızı🥰
Pcoslubiranne burcuyilmazzz38 tam 37+1 de dogum yaptim.Dogum en beklemediginiz anda başlar.Sadece insallah bugun dogururum demistim.ama hic tahmin etmiyordum.Aksam uzeri de suyum geldi sadece.Son haftalarinizin tadini cikarin.
Tubau Pcoslubiranne yaa bebeğinizin durumu nasıl kilosu falan? Nasıldı hamileliğiniz doğum için neler yaptınız?🙈
D27777 Bende 37 haftalık oldum bugün ara ars sancım bel ağrım ve rahmim çok kötü ağrıyor ama geri geçiyor hayırlısı olsun 😊
Tubau burcuyilmazzz38 Resmen beni anlattın. Arada adet ağrısı gibi az az ağrı oluyo bekliyorum devam edecek diye. Etmiyo🙈 Nst de sancım çıkmıyor. 37 deyim bende . Acaba ne zaman doğurcaaz🙈
Pcoslubiranne Tubau 4 kilo dogdu 3 kilo biliyorduk normal denedim ama olmadi acil sezeryana alindim 8 gün kuvozde kaldi.Simdi 2 yasina girecek cok sükür iyi.