UrasEgeninannesi
yamacalimoms
Kızlar benim iki gün önce çok hafif çaplı sancım oldu. Anne dedim ufaktan sancı girdi bir kere geri geçti dedim. Dayanılmaz bir sancı değildi zaten, çok da sürmedi. Dün de yine sadece bir kere oldu, o da aynı şekildeydi. Fakat belime ağrı girdi resmen bıçak saplanır gibiydi ve nefes aldırmadı bana. Ne olur ne olmaz diye hastaneye gittik. Nst bağlandı. Ben sancı falan hissetmiyorum ama gelen giden diyor ki bu kadar sancıyı sen nasıl hissetmezsin. Ebe geldi baktı zaten telaş yapmışım ben. Ben dedi elimi yüzümü yıkayım, her an doğum başlayabilir dedi. Aklıma o an neler gelmiyor ki .. Allah’ım diyorum daha erken ne olur doğmasın. Sonra nstye bakması için kadın doğum doktorunun yanına gittim. Bana dediği şey şu, düzenli kasılmaların çıkmış acil seni ambulansla üniversiteye göndereceğim. Her an doğum olabilir. Yok dedim istemiyorum ben ambulans falan, zaten Perşembe günü kontrolüm var o zaman gitsem olur mu. Olmaz dedi, şimdi git bir görün doktoruna diyor hala. Apar topar gittik, doktor da tam ameliyata gidecekmiş, ayaküstü yakaladım hemen. Çok sağ olsun içime su serpti kasılmaları kesmek için ilaç yazacağım onları iç haftaya gel dedi. Bakalım. Allah’ım hayırlısını versin inşallah. Zamanında kucaklarımıza alalım yavrularımızı 🌸