NidaTrk93 Kalçama öyle böyle kramp girmiyor anında bacağımı sallamasam oynatmazsam kitleniyor sanki benm durmumda olan var mı?
ZEhrA_94 NidaTrk93 bnmde aniden sağ bacağıma giriyor magnezyum eksikliğinden olabilir sanırsam öle diyorlar fakat son haftalarda bacaklarada inermiş sancılar annem öyle demişti bende bilemedim 😂🤷♀️
Sumeyye17 ZEhrA_94 son haftalarda mg önermiyorlar şancı kesiyor diye ama ne yapacağım bilmiyorum eskiler öyle söyler doğum sancısı bacağa vururmuş
Sumeyye17 Ben 😥çok geneyim çok kalçadan bacağıma hatta bileğime iniyor öyle böyle değil bu kadar sık olmuyordu bugün belime şancı girdikçe bacağım kalcam uyuşma ve ağrı değişik bişey oldu
ZEhrA_94 Sumeyye17 aynen ben hiç kullanmadım magnezyum maden suyu içerek almaya çalışıyorum zaten ama inşallah sancı falan gelecektir vücut kendini her noktasına kadar hazırlıyor sanırsam walla sancım gelse de doğursam bende 39+3 üm 😂
Sumeyye17 NidaTrk93 keşke 🤣ama bi ra doğum patlaması olacak diye düşünüyorum temmuz anneleri bile doğurmayan vr😂
NidaTrk93 Doktora sordum bugün bu krampları bunlar iyi dedi doğumun yaklaştığını işaret ediyor dedi bilginiz olsun kızlar