EbrarBilgem Baby17 canım 35 haftalığım 59 kiloyum ama l aldım diğerleri küçük gelebilir diye düşündüm birde doğumdan hemen sonra rahat olmak istiycez sıkmasın yani 🙂
1PrensAnnesi Baby17 ben en büyük beden almıştım ne olur ne olmaz diye cidden öyle esnek ki bide lastikleri çok yumuşak hemen sarıyor yani L alın büyük durmaz sarıyo hemen
1Anne_ EbrarBilgem sana büyük olur cnm l en büyüğü xl zaten ben 82 kiloyum doğuma kadar bi kaç kilo daha alırım ona rağmen l aldım bol olması iyi değil tutması lazım diye düşündüm dar olmaz insallah😂
Urasmom Ben 75 kilo ile doğurdum m beden almıştım ama keşke l alsaymışım dedim çünkü sezeryan olmuştum yarama biraz baskı yaptı
EbrarBilgem 1Anne_ 😳 açıp denesem mi ki ya 😀açıldıktan sonrada değişim de olmaz 🙄bende burdaki yorumlardan büyük aldım valla büyükleri bile sıkıyor dar oluyor falan diye okuyup 😳
EbrarBilgem 1Anne_ çok da pahalı ya büyük olursa kötü olur valla başka alamam artık normal pedle devam napalım 🙄
1Anne_ EbrarBilgem 😂 ay bende burda okudum 100 kilo olan biri xl rahat oldu diynce bana l iyi olur diye düşündüm dar olursa ağlarım 😂
Pembe-mavi EbrarBilgem internette ücretsiz numune için telefonları var. Arayıp isteyin. Ben daha erken olduğu için aramadım.
Birhemsire_anne Buketcaliskan35 ben 170 boyundaym 80 kilo okdum suan 34 haftalıgım bilmeden M almısım bakmamısım alırken dün pakrti yırtttım bi tanesni deniym dedim dar oldu acıttı yanlarmı ya 🥺🤷🏻♀️
Gozde1989 Depend i normal doğumda mı kullanıyoruz sezeryanda mi yoksa her ikisi mi nasıl oluyor dün bi arkadaşım kullanması zor oluyor ben çocuk bezi kullandım en rahatı dedi kafam karıştı