Deletedmom417 Puset almadim almiycamda şu içine koyulan çanta da çok kötü diyorlar ne zaman bebek arabasidna taşıycam bebegi😕
Hanifee1273 Deletedmom417 ben puseti 50₺ ye aldım . Bebek arabasını henüz almadım ,tam yatırır pozisyonda içine koyabilirsiniz
Deletedmom417 Meriwa port bebe dedigin seyi bilmiyorum ama pusetsiz bebek arasi ve tam yatirabiliyorum istesem
Meriwa Deletedmom417 sırtı yatan bebek arabalarına bakarsan yeni doğduğundan itibaren kullanılır yazıyor zaten bebek toparlandı sen toparlandın diyene kadar 1 ay rahat gecer
Hanifee1273 Deletedmom417 ben kaldığım şehirden aldım ,arkadaşlarım söyledi biz bu fiyata aldık diye.Ben de araştırdım kaldığım yer Şırnak öyle küçük bir yerde varsa her yerde vardır.Arkadaşlarım Yozgat Tokat Malatya filan vs diğer şehirlerde de varmış aldılar aynı fiyata bebek mağazalarında
prensesim35 Deletedmom417 yok ben tam yatırıp bebeğimi koyuyodum emniyet kemerleri oluyo genelde onu kapatıyodum
Defneazra Bende puset aldım arabamz var bi süre araba koltuğu da almıcz önümüz kışa geliyor çok gezmeyz bebek arabasıyla kalsın ilerde duruma göre bakarız artık puset şart gibi aşısı var doktor kontrolü var içinde rahat oluyor diyorlar
tuzvelimon Deletedmom417 Ben 1 aylık olduktan sonra bebek arabasını kullanmaya başlamıştım. Zaten evde de kullanıyordum. Lavaboya giderken falan koyup karşıma alıyordum. Evde oda değiştirirken içine koyup ne işim varsa yapıyordum. Bebek arabası mükemmel bir şey ev için bile 😅
Degisken Bende oto koltuğu olarak da kullanılan pusetten var ama çocuk içinde eğri büğrü hiç sevmiyorum onu kullanmayı.sadece doktora giderken kullanıyorum mecburiyetten. Bende tam yatar pusete geçicem.
linguist92 Oto koltuğu gibi kullanılan puseti takıp 5 günlükken yürüyüşe çıktık o gün bugündür kullanıyorum 52 günlük olduk 🧿
linguist92 Bir kez tam yatanla çıktık çok büyük geldi o, içinde kayboldu çocuk o yüzden onu ilerleyen zamanlarda kullanıcam