Zelyut123 Merhaba aneler benim ilk bebeyim sezaryanla dogdu ikincisinde hamileyim aralarinda 18 ay olacak ilk bebeyim aşaği inmedi sizce normal dogurabilirmiyim
Domatesimm Zelyut123 benim ikisinin arası 27 ay olacaği için denenecek. 24 ay geçmesi gerekli diye biliyorum ama burada b Doğum hikayelerinde görmüştüm 24 Aydan önce olup normal Doğum yapan. Arama kısmına SSVD yazın doğum hikayelerine bakın çıkacaktır. Eski bir gönderi çünkü.
zuzuuuu59 Zelyut123 zorunlu sezaryen de alttan muayene yapılıyor mu öncesinde ilk doğum ve zorunlu sezaryen olacağım genel anesteziyle hiç Bi bilgim yok
nil_sugra Zelyut123 mümkün canım. Eğer annede ve bebekte bir risk durumu yoksa ssvd (sezeryan sonrası vajinal doğum) yapan çok doktor var. Bulunduğun yerde bunu destekleyen doktor araştır bence. Bende normal istiyorum bu sefer. Yarın bir doktorla görüşeceğim hatta
cansununminnakmucizesi zuzuuuu59 merhaba ben zorunlu sezaryen olmuştum benim oğlan dönmemişti makat gelişiydi başı yukardayfı yani o yüzden sezaryen oldum ama hiç alttan muayene olmadım ben spinal sezaryen oldum çok rahattı 1 haftaya ayağa kalkabildim