Meriwa Ecenaz345 demekki her doktorun hasta bakma tarzı farklı olabilir yani ama sancı olmazsa açılmada olmaz mantığında doktorum
Meriwa BabyLover doğum sancıları yüksek olurmuş o sürekli devam ettiği zaman bakarlarmış sancın tuttu gittin her halükarda altdan bakıcak açılman varmı yok mu uygun mu diye uygunsa doğuma devam değilse sezaryen e çevircekmiş öyle dedi stres olmadım allahdan
Meriwa BabyLover bugun bi ara sancım 100 oldu nst de hemşire 2. Ciyi çekti aynı devam ederse altdan muayne etmem lazım ama dedi şükür çıkmadı bakmadılarda zaten kanala girmemiş de
BabyLover fosforlukalem anladım çok teşekkür ederim🌺 nstde sanciniz var mıydı çatı muayenesi yapmadan önce ya da açılma vs gördü mu
fosforlukalem BabyLover nst de sancım çıkmadı bu zamana kadar hiç. Açılma da yoktu. Sadece normal doğuma uygun mu diye baktı, darlık vs var mı diye
BabyLover Rarslanca1 nstde sanciniz var mıydı ya da kontrol sonrası açıklık cıktı mi🤷♀️ bu arada bilgilendirme için teşekkür ederim🌺
Rarslanca1 BabyLover rica ederim 😇 hayır canım yoktu herşey normaldi bebek aşşağıya inmiş bugün yarın Doğum gerçekleşir bekleyelim dedi kafası daha Doğum kanalına girmemiş , yani çatı muayenesi iyi bir şey aslında
BabyLover Mircet aslında yapmamasını isterim ama gerekli bir durum tabi🤷♀️ nstde sanci var miydi yoksa sancidan bagimsiz mi yapti muayeneyi sadece bebiş iriliğine gore mi
Mircet BabyLover nstde sancım çıkmadı henüz sadece bebek iri diye eğer normal doğum olmayacaksa çok beklemeyelim dedi
Alyahira BabyLover nts den sancına bakmışlar gerek duymadıkları için muayene yapmamışlardır 39 ve 40 . Haftalarda bakarlar canım açıklık varsa yatış yapıp suni sanci verirler genelde öyle oluyo 🤷♀️
BabyLover Saturn53 yok hiç yorum yapmadı zaten kendi doktorum değildi 36.haftada kendi doktorum usgde bakmıştı rahimde açılma yok demisti🤷♀️ haftaya kendi doktorum geliyor belki o bakar canım bilemedim
Ecenaz345 Meriwa Blmyrm kiminde sancı olup aclma olmyomus hani her doktor farkli görüşte olblyor tabi