busbusbus10 Kızlar Bugün 2 Li taramaya girdim bi sorun görmedi kanı bekliyoruz ama bebek rahminin girişinin oradaymış aşağıdaymış yani korkulcak durum yok dedi yukarı çıkması lazım dedi bu durumu yaşayan var mı ben çok endişelendim
Makbus busbusbus10 canım endişelenme bebeğine yansır benimde aşağıda idi 24 de yukarı çıktı. 27 de tekrar aşağı indi. Bebek aşağıda olmak istediği içinmiş önemli olan plesenta nin aşağıda olmaması 34 oldum ama gel bana sor hep dua ede ede . Az hareket ediyorum çok ayakta kalmıyorum genelde yatıyorum. Rabbim inşallah gününü tamamlamayı nasip eder benim gibi yaşayan herkese. Stres sakın olma bebek hisseder
Busramd busbusbus10 benim 19.haftam hala aşağıda duruyor doktorum yukarı çıkar korkulcak bişi yok demisti
Manyakcadl busbusbus10 busbusbus10 plesentan önde aşağıda, bebek de orada😅 36. Haftadaym, 28 den beri durum böyle.. doktor o zamandan beri bişey olmaz diyor, olmadı da ha şu var hiç bir şekilde yüzünü göremiyorum başka da sıkıntı yok, siz de üzülmeyin
elifsrbs busbusbus10 benim gebeliklerimde bebeklerim hep aşağıdaydı çok şükür bir problem yaşamadım ilk bebeğim vaktinde doğdu sanırım bu bebeğimde de zamanını bekliyor 😅
busbusbus10 Makbus Allah razı olsun canım plesantayla ilgili bişey demedi takip edeceğiz korkulcak bir durum yok dedi yine de ne biliyim tuhaf oldum Rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına kucağımıza almayı nasip eder canım çok sağol bir nebze olsun rahatladım ❤️
busbusbus10 Busramd bana rahimin kanalının üstünde dedi Zamanla yukarı çıkar dedi bu aşağıda demek demi heyecandan anlayamıyorum bazen Allahtan video çekmiş eşim öyle dinledim
a93byn Benim de hep aşağıdaydı hala öyle 32+4 olduk herhangi bir risk yok dedi doktorum o yüzden kendimi kısıtlamıyorum asla