Yavrusununannesi___ Kızlar benim diş etim normalde hassastır fakat şimdi hiç dokunamaz haldeyim direk arasına bi yemek parçacığı gitse kürdanla almaya çalışırken hemen kanıyor yada dilimle dişimin etini oynasam . Gebe değilken böyle bi sorunum yoktu sizce neden oluyor
zehrakisaoglu Yavrusununannesi___ bendede aynı sorun var gece gündüz durduk yere kanıyor 😥 kan boğazıma kaçarken uyanıyorum berbat birşey uyandığımda dişlerim kan lekeli oluyor anlatsam daha neler neler mideniz almaz
Aynurr16 Yavrusununannesi___ sensodyne gerçekten hayat kurtarıcı bitkisel olsun dersen farmasinin diş macunuda aynı iki taneden fazla erik yiyemiyecek kadar hassas dişleri olan ben söylüyorum 😭
Ayten1994 Yavrusununannesi___ hassaslasmis o kadar kurdanla temizlemissinki zedelenmis. dis ipleri var ondan kullan
Dilara22 Aynurr16 farmasinin hangi dış macununu kullanıyorsunuz? Çay ağacı misvak olanı kullandım fayda etmedi şu an mavi renkli aldım farmasiden inşallah o geçirir
DuyguDemir3 Diş eti Hassasiyeti Diş çürümesi 20lik Diş faciası Hepsi bir arada :( Gün sayıyorum Artık doğurmak İçin Ama o da yetmeyecek emzirme Döneminde de Sanırım bişey yapılmıyor 😓