EZgi_ecrin_su24 Kızlar biliyorsunuz malumun korona olduğu için ve Konya da da çok olduğu için devlet hastanesini tercih etmiyorum o yüzden bana Konya özel hastanede iyi bir doktor önerebilirmisiniz lütfen acil 🙏😔
BtlRac EZgi_ecrin_su24 Ben Rengin Karataylı’dan çok memnun kalmıştım. 3.de de Hacer Yavşan’ a gittim ama şehir değiştirdiğim için doğum yapmadım onda. Fakat kontrollerim sırasında gayet iyiydi. İkisini de tavsiye ederim.
Tbmr135 EZgi_ecrin_su24 Konya da yaşamıyorum ama instagramda takip ettiğim bir dr var . Çok beğeniyorum Dr.azerulug isterseniz bir bakin derim . Konya yaziyor paylasımlarinda .
Bmerve Başaran klinik özel bir klinik mustafa başaran hastaneye gitmene bile gerek kalmıyor o yoğunluğa
EZgi_ecrin_su24 Eliff66 medikanada bitane de Fuat Demir die doktor varmış iyi diyorlar bi fikrin var mı
Pnrr06 EZgi_ecrin_su24 canım 11 haftalıkken fuat beye başladım memnun kalmadım sebebi ise çok yavaş konusuyor aydınlatıcı biri değil sanki şimdi medicana da hüsnü alptekin e gidiyorum çok uzun muayene ediyor sakin bide ne istersen kabul ediyor mesela fuat bey normal doğumcu ben korkularımı anlatmama rağmen hayır normal olur dedi hüsnü bey siz nasıl isterseniz o olsun dedi bende bu doktor memnuniyeti kisiden kişiye değişiyor bayanın birisi hacer yavşan demiş şahsen tek o kalsın yine ona gitmem görümcem gitti gördüm onu da ama memnun olanlarda var