Sen1meleksin Kızlar progestanı ilk defa kullandım cok ileri itemedim bişey olur mu korktum ilk oldugundan
RabiaMG Sen1meleksin hemen kalkmazsaniz skinti olmaz ama kalkarsaniz ilac geri cikabilir. Basta zorlaniyor insan iktirebildiginiz kadar ileri iktirin ben suan gece kullanmam gerekeni tam yatarken kullaniyorum sabaha kalan erimis olarak akiyor.
Deletedmom306 Sen1meleksin ✔️Canım ne kadar rahim agzina yakın koyabilirsen faydası o kadar çok olur . İleri atabildigin kadar kendini zorlamadan at veya eşin atsın.
idil93 Sen1meleksin bende düşük tehlikesi atlattım kullandım o dönem . İttirebildğiniz kadar ileri ittirin ve direk yatın 20 dk yarım saat o şekil çıkmadı benim . Doktorum bu şekil daha işe yarıcanı söylemıstı . Yada yatarken de deneyebilirsiniz .
Sen1meleksin Deletedmom306 eşime yaptırdım zaten ama bsşkası yapınca huylandımmı ne kendimi cekmişim ama sonra biraz kendim ittirdim
RabiaMG Sen1meleksin yarin tam uyumaya yattiginda yaparsan uzun sure de kalkamazsan cikmaz canim 😊 ben bugun kalkmak zorunda kaldim geri cikti mecbur tekrar iktirmek zorunda kaldim 😊
Deletedmom306 Sen1meleksin 🌿En az 30 dk.kalkma attıktan sonra birde kendini kasma ki ileri gitsin hemen cikmasin.
Uykulugebe Sen1meleksin Sen1meleksin alttan alınca bı yan etkisi olmuyor genelde canım bende sadece yorgunluk var bu aralar ama ilaçtan mi bilemedim
Deletedmom306 Sen1meleksin 🌿En iyisini yaparsın canım eğer günde 1 defa ise gece yatarken at ben öyle yapıyordum hem çıkmıyordu hem de tamamen içeride erimiş oluyordu .
RabiaMG Sen1meleksin 33+1im ben canim erken dogum riskim var nstde sancilarim cikiyor. Gunde 4 kez kullaniyorum ben
Sen1meleksin Deletedmom306 şuan cıkmadı canım yattım zaten diğer hapların uyku etkisiyle erken yatıyorum o yüzden şimdi yaptım içeri eridiğini hissediyor muydunuz
Deletedmom306 Sen1meleksin 🖐️6.5 ay kullandım canım eridiğini dışarı aşırı bir şekilde akmadığında anlıyorsun . Çok az dışarı akması normal ama çok olursa ileri yeterince gitmemiş demektir