EdaBD Hiç yoktu bugün evi temizledim biraz önce fark ettim sağ ayağım özellikle bilek kısmı şişmiş sol ayağımda birsey yok bende ne güzel şişmedim diye seviniyordum :(
Gonay EdaBD bnmde 24. Haftada aynı şekilde şişmeye başladı.eğer dikkat edersem daha iyi ama etmezsem direk şişiyor canm
teletabi EdaBD 35+6 olucaz birazdan benimde iki gün önce birden çıktı ayaklarımda beşki yorulduğunuz için olmuştur. Benimde yolculuk yaptığım için oldu sanırım bıgün biraz inmişti dinlenince geçiyor gibi ama hayırlısı bakalım🙈😂
Seyhann0606 Geçen gün sağlık o ocağına gittim kontrol ettiler birşey yoktu şuan elimin üzerindeki damarlar bile dışardan çok net bir şekilde görünüyor. Ayak bileklerim de şişmiş sanki hamur gibi yumuşacık birde 🤗 yanlız değilmişim
EdaBD Seyhann0606 Hadi yaaa :) Kaçıncı haftadasınız:) Ben fark edince ister istemez morelim bozuldu :/ ama normal seyler tabi olmasa daha iyiydi :)
Seyhann0606 EdaBD bugun 24 olcaz 😊😊 ilkleri bebiş için yaşıyoruz o zaman 😊 aynanın karşısına geçmiyorum psikolojim bozuluyor
EdaBD Seyhann0606 Hamişler her halleriyle güzeller morel bozmayın :) kız annesi mi oğlan annesi mi olucaksınız? :)
EdaBD Gonay Birden görünce birde sol ayak normal sağ ayak şiş dedim ne oluyoruz daha fazla olmaz inş olursa da idare edicez yapcak birsey yok allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş🤲🤲
EdaBD İnşallah geçer ben bugün biraz abarttım temizlik işini ondan oldu sanırıım :) yolculuk kesin yapmıstır sizin az kalmış baya hadi hayırlısı :)