Beyza2512 Merhabalar ben 34+5 günlük hamileyim 1 aydır tansiyonum 13 -8 , 14 - 9 çıkıyo ama gebelik zehirlenmem yok. Doktorum birşey olmazsa 37 haftalıkken doğuma alırız dedi. Normal doğum olma şansım var mı acaba?
Cigdemveminik Beyza2512 tabiki norml deneyebilirsnz bnde 37+5 de gittğim kontrolde tansiyonm yüksek çıkınca doktrm riske atmayalm dedi yatışım yapıldı norml olması için propes fitil yaptı doktorm ama sancm felan olmadı kızım kanala inmişti geri yukarı çıktı oyzden 37+6 da sezeryan oldum
Piyenses1111 Beyza2512 normal cnm bende hamile kalınca tansiyon cihazı aldım ölçüyorum ara da bir 12/5 11/6 en fazla 13/7 çıkıyor normal bunlar ama 14/9 üstü çıkıyorsa sıkıntı dedi doktor hemen hastaneye gelip idrar ver dedi gebelik zehirlenmesi varmı yokmu diye bende de yok. Çok şükür zehirlenme 7 aylığız ama ölçmeye devam ediyorum nolur nolmaz
Betuloz Beyza2512 benimde hep öyle bu son zamanlarımda 15/10 ları görmeye başladı 36+3 üm bu arada 37+4 sezeryan planlandı doktor riske atmayalım bekledikçe sana zarar dedi suni verip saatlerce acı çekmeni de istemem dedi sezeryana karar verdik.
Beyza2512 Cigdemveminik bende de idrarda protein gözükmedi bugün hastaneye gittim ama doktor 37 haftalıkken alırız dedi nasıl olur bilmiyorum
Betuloz Beyza2512 normalde tansiyonun yükselir müdahale etmek zor olur tekrar sezeryana döneriz dedi 40. Haftaya kadar beklemekte hem sana hem bebeğe zarar dedi