Havvaseycan Busradonmezus spinal sezeryan ile epidural sezeryan arasındaki fark nedir sağlıkla büyütün insaAllah❤️
Zynp01 Busradonmezus geçmiş olsun:) sağlıkla büyütün. Spinali önerir msn bnada doktor spinal olck dedi
Alparslansmom Busradonmezus canım bende sabah 10.30 da spinal olacağım. Nasıl geçti ameliyat süreci korktun mu? Ağrın sancın var mı 🙈 ilk kalkış nasıldı? Bebeğini görünce ne hissettin 🙈 ben hala bebişim olmayacakmış muayeneye gidecekmişim gibi hissediyorum ama düşününce çok korkuyorum 🙈
Yasemin-ya Havvaseycan canım epidural de ilaç omurilikte bulunan zarın dışına yapılır spinal de de daha uZun süre uyuşturmak için ilacı zarı geçip içindeki sıvıya enjekte ederler. Epidural de belde kateter takılı olur ve 2 saatte bir ağrı kesici verilir sezeryan da genelde spinal tercih ediyorlar epidural normal doğumda çok işe yarıyormuş ama ikisini kombine edip enjekte edenler de Var
Busradonmezus Havvaseycan onu bilmiyorum canım sanırım spinalde belden iğne var epiduralde koldan bir aparat la uyusturuyorlar
Pumpkinsugar Yasemin-ya bu zamana kadar okudugum en net açıklama.Ben çok korkuyorum normal doğumdan açıkçası istemiyorum da normal doğum yapmak.
Yasemin-ya Pumpkinsugar iki doğum şekli de zor işin açıkcası normal doğumda öncesi sezeryan da sonrası zor oluyor ben spinal sezeryan oldum yürümek için iki büklüm direnirken normal doğum yapmış bi Kadın rahat rahat geziyordu çok imrendim
Yasemin-ya Pumpkinsugar 11 gün oldu ☺️ İlk 3 gün zordu 5 inci günümde baya toparlandım ev işlerini çekip çevirecek kadar hatta
Pumpkinsugar Bu günler hiç geçmeyecek gibi geliyor bana, düşününce de ona kavuşacağım anı çok heyecanlanıyorum bir an önce istiyorum görmek❤️