Sinemarslannnn Husnenisa canım o değerde zaten kese görülmez bence hiç kötü düşünme 2 günde bir artışına bakmak lazım umarım herşey güzel olur 👍
Zelalceylan07 Husnenisa bende kimyasal gebelik geçirdim gerçekte bebek yok ama kan tahlillerin pozitif çıkıyor kürtaj oldum
Kubrakarr Husnenisa sağlıklısiz bir gebelik olunca bebek tutunamiyo sadace kan değeri oluyo oda yükselip düşüyor geri kese veya bebek olmuyo
Zelalceylan07 Husnenisa inAllah gerekmez ama doktorundan habersiz bişey yapma sonra sana kötüye maal olmasın
bburcu Husnenisa benim 2.değerim 60 çıkınca doktorum gerek duymadı bidaha baktırmaya. Doktorlar hemen insanı panikletiyor 🙄
Gokilay07 Husnenisa benim ilk gebeliğim kimyasaldı 1911 ilk test yaptırdığımda çıktı adetim duzensiz olduğu için geç kan verdim ertesi günü tekrar gittiğimde kimyasal olduğunu söylediler kanamam başlamıştı yani değerin yükselsede kimyasal olabilir sen sıkıntı yapma ama değerin şuan çok küçük inşallah değildir bebeğine kavuşursun:)
Ftmgl12 İlk değerim itibariyle 8-13-41-54 olarak betam yükseldi bi kaç gün önce bugün tekrar bakıldı 33e düştü kimyasal gebelik dendi kanamam başladı
damla_1 Husnenisa merhaba canım ben nisan ayında yaşadım adetim 4 gün gecikti kan tahlilim 427 735 ve 4035 e kadar değerim yükseldi ama kese görünmedi doktor değer 4035 olup kese görmemek dış gebelik olabilir dedi geç döllenme ihtimali bile vermedi sonra 1 hafta sonra gittiğimde kan tahlilim 1500 e kadar düştü sonra 500 25 derken adet kanaması ile kimyasal gebelik tanısı kondu çok şükür bu ay tekrar hamile olduğumu öğrendim bakalım yarın gideceem ama sakın üzülme 3 doktora gittim ve hepsi sevinmelisin kimyasal bile olsa en azından eşim ve ben kısır degiliz çocuğumuz oluyor diye moralin yüksek olsun dediler rabbim hepimize anne baba olma duygusunu tattırsın
hencacalik Çoğu kadın farkında olmadan birçok kez kimyasal gebelik geçiryor ztaen, önemli olan sağlıklı bir gebelik geçirmeniz, doğal seleksiyon bunlar, çok şükür gebeliği oluşturack etmenler var vücudunuzda, gerisi de hayırlısıyla gelir inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Aslihan2 Husnenisa betanı takip ediyor mu doktorun kimyasal gebelikte değerin cok fazla yükselemiyor ve adet oluyorsun