Uzm-Nurse Merhabalar bugün ayrıntılı ultrason da servikal uzunluğum 31,99 mm di. Doktor bi yorumda bulunmadı fakat kapan Kocatepe isimli doktorun açıklamasında 35 mm aşağısına risk diyor . Sizde durumlar neydi ?
ebrubrcn Uzm-Nurse benimde detaylida 30mm di çok şükür bı sıkıntı yaşamadım progestan kullandım sadece 28 haftamdada alttan ölçtü 36 çıktı çok ayakta kalmamaya çalış çok şükür 37 haftamdayim Allah’ın izniyle sende bir sıkıntı yasamazsin canim
Saniye34 Benimki de 30 cıktı detaylı ultrasonda bana da takip gerekli denildi o kadar tedirginim ki 😣
Uzm-Nurse Saniye34 Allah Allah ya. Bana hiç yorum dahi yapmadı ben kendim araştırdım da buldum inşallah birşeyimiz olmaz
Hilalgc Uzm-Nurse 25 haftalığım şuan yarım saatten fazla ayakta kalma iş yapma dedi sadece bide progestan ve magnezyum verdi
ebrubrcn Uzm-Nurse detayliya girdiğim Dokdor da bana bişey demedi kendi Dokdorum biraz kısalık var dedi gece yatmadan bı tane progestan kullandım çok şükür bı sıkıntı olmadı sende başka bı dokdora görün bakalım o ne diyeek