Tugbaali Merhaba, 29+4 günlük hamileyim tshirtümde ıslaklık farkettim ve göğüs ucum nemliydi.. Göğüsünden sıvı ya da süt gelen var mı bu haftalarda ?
MiniKaya Tugbaali benim 21. Haftada bikere gelmişti canım elleme gögüsünü sıkma sakın erken doğumu tetikliyormuş 🤷🏻♀️
Meriwa Tugbaali 1-2 kere olmuştu sonra olmadı cnm normalmiş 38 deyim hala devamı yok sonra olmazsa endişelenme
MommyyToBe Tugbaali benimde o haftalarda başlamıştı doktor normal olduğunu söyledi ama sıkmamak gerekiyormuş erken doğuma neden oluyormuş bilgin olsun
MiniKaya Tugbaali benim atletime gelmişti böyle hafif sarı gibiydi bide kaskatı olmuştu o gelen bölge
Tugbaali MommyyToBe benim göğüslerim çok hassastır yağ bile zor sürerim hiç sıkmadım da uyandığımda ıslaklık gördüm🤔
MommyyToBe Tugbaali devam ediyor hala şu an 36.haftadayım arada gece uyurken tişört ıslanıyor hafiften.şeffaf su gibi sanırım
MommyyToBe Tugbaali ama doktor da bu iyi bişey demişti.doğumdan sonra sütün çok olacağını gösterirmiş
MiniKaya Tugbaali 1 kere yaşadım böyle birşey ilerleyen haftalarda olurmu bilmiyorm ama normal ve iyi birşey olduğu söyleniyor süt olacağına işaretmiş 🤷🏻♀️