Oknsm Kizlar varmi benim gibi olan kasiklarimda adet sancisi gibi sanci hissediyorum belime ve bacaklarima vuruyor bebek kendini saga toplayip tas gibi yapiyor bu durumlari yasayip erken dogum yapan var mi aranizda biz daha 29+2 olduk 😔
egeninincisii Oknsm benim de erken doğum riskim var 26.haftada başladı, aynı ağrıları çekiyorum. hatta şu an bunu yazarken bile belim ve kasıklarım ağrıyor, adet sancısına benziyor. 34 haftalık olduk, çok şükür 2 aydır tutuyoruz içerde bizim oğlanı 😂😂
Oknsm Meriwa yok rahim agzi kisaligim varmis surekli yatmam gerekiyor ilaclarla bebegi tutuyoruz bayramda da 3 gundur bu belirtileri yasayinca korktum baya dogum mu olur diye
Oknsm Angelada onumuzdeki hafta carsamba kontrolum var doktorum artik nst ye sokucagini soyledi bakalim bekliyorum bende
Meriwa Oknsm bazen sancıdan korkup öyle telaşa düşüyolar ya canm ondan sordum inşallah allahın izniyle bişey olmaz canm korkma stresden uzak dur
Oknsm Tugbaal illa hergun oluyor sagima yada soluma kendini topluyor ve karnim tas gibi oluyor adim dahi atamiyorum
Oknsm egeninincisii cok gecmis olsun valla o agrilar mahvediyor insani aslinda korku mahvediyor insani yoksa agrilari cekmeye raziyiz yormayin kendinizi cok sonlara yaklasmissiniz cok sukur 😊 rabbim saglikla dogurmayi nasip etsin insallah 🤲
Oknsm Hilalgc 24. Haftamda ogrendim 28 mm di sonra 25 oldu bide alttan muane edeyim dedi doktorum alttanda 31 dedi
Deletedmom306 Oknsm 🤦Burada vakit harcayacagina doktorunu ara hemen . Ben bu şikayetlerle doktorumu aradığımda hemen hastaneye gel dedi bir gittim sancılar tavan doğurmak uzereydim . İlaçlarla durdurdular
Oknsm Deletedmom306 aaa cok gecmis olsun bayramdi diye arayamadim eger bugun yine olursa hemen doktoruma gidicem dun o sanciyla uyuya kalmisim 😖
Periana Oknsm çok ağrılı sancılar mı? Benimde oluyor ama 37+3 ‘üm senin biraz erken başlamış. Dün yine fazlaydı doktor nst istedi. Fazla beklemeden kontrol olmanda fayda var. Doktorunla görüş bence.
Oknsm Periana bugun buyuk ihtimal giderim cok sukur sizin az kalmis rabbim saglikla dogurmayi nasip etsin insallah 🤲
Merve0107 Oknsm benmde 2 gundur bel ve rahim agrim var ayni adet sancisi 24 hftalogim erken dogum riski mi ya ben gecer diye doktora gitmedm
Oknsm Meriwa yok hic sorun degil 😊 insallah bisey olmaz ben aslinda evde tekim doktorum yatmami soyledi surekli ama tekkende olmuyor illa hareket edip kalkiyorum bugun cok yoruldum ondan oldu heralde ben bugun doktora gideyim garanti olsun