askvehuzurum Karnımda 2 3 saniyelik gurultu oluyor ama açlık gurultuus değil eminim 3 4 dakikada bir ayrı ayrı yerlerdrn çıkıyor kelebek konuyor gibi bu bebeğimin hareketleri olabilir mi
ecembugra53 askvehuzurum canım. Cok erken hissetmen 😊 ama a daha bejle 18. Haftadan sonra yavaş yavaş başlarsın canımm😊
Anneyim askvehuzurum insan karnındaki gaz mı bagırsak hareketi mi anlar boyle kelebek ucuyormuş gibi olur ama ilk gebelik ler de genellikle 20 inci haftadan sonra ları oluyor.
askvehuzurum Tugce1803 ilk defa böyle oldum ondan ya sevindim bende ama elimi karnıma koyduğumda hissedebiliyorum kalp atışlarını eşimde hisediyor çoğu zaman
Tugce1803 askvehuzurum Kalp atışlarını 40 haftalık dahi olsan hissedemezsin. O senin atar damarın🙋🏻♀️
askvehuzurum Minigimm2020 ben ilk defa karnımda öyle bişey hissetmiştim doktora sen çok zayıfsın bebeğin hareketlerini yavaştan hisedersin demişti 1 hafta önce
Minigimm2020 askvehuzurum benimde pıt pıt ederdi o mu deglmi bilemedim de 2 3 haftadan tamamen hiisaedrsin