Cinarim02 Merhaba en son adet tarihim 28 haziran ve takvime göre 28 temmuzda adet olmam lazımdı ama olmadım adetim 1 hafta geçiyor yani bugün kan testi verdim 110 çıktı ama bir hafta gecikme bu kadar düşük çıkması beni korkuttu böyle birşey yaşayan var mı?
Selo39 Cinarim02 benimde ilk kan verdiğimde 114 tü sonucum 💛 çok şükür 22 haftalık olduk kızımla dua et canım dilerim sağlıklı gebeliktir 🤗
esmacan29 Cinarim02 merhaba öncelikle hayırlı olsun önemli olan beta değerinin ilerleyişi . 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyor gün aşırı kan verin takibini yapın mutlaka
Merakliana Cinarim02 büyük ihtimaller 10-13 gün önceki ilişkinizden hamile kaldınız. Deger iyi ben 20 ile öğrenmiştim 🙃
Blackk34 Benim de 29 temmuzda adet olmam lazımdı bugün 196 çıktı sonuç. Doktor iki gün içinde iki kat artarsa geç döllenme olabilir ya da kimyasal gebelik. İki günün geçmesini beklemek gerekiyor sanırım
Cinarim02 Blackk34 adet sancılarına benzer ağrıların oluyor mu kasıkta benim arada oluyor korkutuyor beni
Blackk34 Cinarim02 benim çok bir belirtim yok aslında kasıklarda ara ara sızlama oluyor ama hafif. Sadece şişlik var göbek çıktı bende. İnşallah kimyasal değildir.
Blackk34 Cinarim02 ovulasyon testi ya da yumurta takibi yapmış mıydınız? Ben ovulasyon testi yapmıştım ve geç değildi ama inşallah bizim de sizin gibi değerlerimiz artar
denizel Ben 21 temmuzda adet görecektim fakat 15 gün geçti üzerinden. Üç gün önce verdiğim kan tahlilinde 11,46 çıktı. Sizin kimyasala benzemiyor ama benimki kimyasal gibi. İki günde bir artışınızı kontrol ettirin. Geç döllenme olabilir.
ogluileannesi Cinarim02 canım ben adetime 3 gün kala yaptırdığımda 24 tü üstünden 6 gün geçti bugün tekrar yaptırdım 156 çıktı benimkide 2 günde bir iki karı artmamış aslında ama bekleyeceğiz artık değerimiz düşmediği sürece sıkıntı yok
Selo39 ogluileannesi 3 gün geçmişti canım.. 4 haftalıkmış ama keseyi falan görememiştik, 5.haftada keseyi gördük çok şükür 1 hafta sonra da kalp atışını duyduk
Cinarim02 Kızlar ben ayın 30 unda test yaptım evde klasik gebelik testi çizgi çok olmasada çıkmıştı kafam çok karıştı 5 gün oldu sonuçta o zaman değerim 10 15falan olsa bugün 110 çıktı bana çok az geldi