Prensesimm77 25 hafta 2 günlük hamileyim sol kalçamda ağrı oluyo birkaç gündür neden olabilir böyle bisiy yaşıyan varmi acaba
Tbusraaa Prensesimm77 Canım bendede var 37 haftadayım ama senin olduğun haftalardan daha önce başladı ve kendimi yorduğum zaman olduğunu farkettim özellikle süpürge yaptıktan sonra. 36 haftadan sonra süpürge yapmasam bile var suan ağırlaştığım İçin. Tavsiyem yüklenme çok dinlen
Bcsahat Prensesimm77 22. Haftadayım benim de birkaç haftadır çok yürüdüğüm ve yorulduğum günlerin ertesi sabahında sol tarafımda oluyor, acaba soda içmek falan iyi gelir mi diye düşünüyorum kemik ağrıları için 🤔
Hashasim2020 Benim 17lerde başladı özellikle yorulunca hep sol kalçam ağırdır 29 haftalığım hala devam ediyor bi sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar
Betulll11 Ben de 18. Haftadayım ve benim de 1 haftadır sol kalça ağrım var ani yürürken canım yanıyor inşallah artmaz ilerleyen haftalarda.
Betulll11 Bcsahat Günde 1 tane içilmesi tavsiye ediliyor zaten ben içmeye çalışıyorum belki içmesem daha fazla olurdu ağrım.