Bende anlatayım kızlar hikayemi. 3 Ağustos gecesi saat 2 gibi belime giren şiddetli ağrılar ve yarım saate bir tuvalete gidip işememle başladı herşey. Sabah 6 buçuk gibi kanamam oldu kanama ardından nişan geldi ve sancım başladı ve 5 dakikada bir sancım oldu. Yola çıktık saat 8 gibi ve sancılar 2-3 dakikada bir oldu hasteneye vardık 9 gibi nst ye bağlandım sancım vardı baya, sonrası rahim ağzı kontrolü yapıldı ama açılmam olmadığını ve suyumun gelmediğini söylediler. O yüzden eve göndermek istediler ama ben gitmek istemedim çünkü o sancılarla açılmam yakın olacağını hissettim, sancım çok olduğu için morfin verdiler ve bizi hastenenin oteline yerleştirdiler. Bize hastene odası vermediler. Otelde hastene içinde zaten. O morfinle sadece 2 saat uyuyabildim sancılarım hafifledi. Bende o arada merdiven inip çıktım squat yaptım Bol bol hurma yedim 🙈 sonra sıcak bir duş aldım ardından eşim belime masaj yaptı ve sancılar dakikada bir olmaya başladı saat akşam 8 de hemen doğumhaneye gittik kontrol ettiler 3 santim açılmam olmuş o yüzden hastene odasına aldılar bizi otelden ayrıldık. Bol bol gaz çektim sancıları çok az hafifletiyor ama iyi kafa yapıyor ara ara gülüyor saçmalıyordum 😀 2 saat gazla iadare ettim ama açılmam oldukça sancım artıyor du o yüzden epidüral istedim ve yaptılar yarım saate bir dozu artıyorlardı baya sancımın hepsi gitti sadece vajinada baskı oluyordu o acıyı hissediyordum. Nihayet 10 santim açılma olmuştu ve keseyi patlattılar. Rahimimden bebeğin kafasına birşey taktılar o neydi bilmiyorum dediler en geç 2 saat içinde doğurursun hani herhangi bir ıkınmama izin verilmedi. Aradan 1 saat geçti bebeğin kanala girmediğini söylediler sezeryanla alacağız dediler tabi ağlaya ağlaya istemeden sezeryana aldılar yoksa bebek ölür dediler ve saat 01:23 de dünyaya geldi canım oğlum 🙈😍 bende saat 4 de uyandım ondan öncesinde babasına vermişler ☺️