Irmaktan ben bu yorumlarını okuduğum arkadaşlar gibi konuşmayacağım. Gayette aldırabilirsin. Çocuk bakmak öyle kötü bi psikolojiyle, maddi-manevi hazırlıksızlıklarla olmuyor. Yer düşen her tohum ağaç olmuyor. ne kadar korunursan korun hamile kalma ihtimalin maalesef evet var. Bunun için kimse kimseyi yadırgayamaz. Ona da yazık hiç istenmeyen ve hazırlıksız bi aileye gelmek. Neden insanlar özellikle kadınlar doğurmama ihtimalini hiç düşünmüyor. İslam dinine inanıyorsak eğer gebeliği sonlandırmak için 12 hafta mühlet tanıyor. Ben hayatta ve yaşanmışlıkları olan, başka bir çocuğa yada çocuklara annelik yapan bi kadının hayatının ve psikolojisinin daha bir kaç hücreli bir fetüsden daha değerli görüyorum. Bence her bebek dünyaya annesi ve babası tarafından davet edilmeli. Böyle senin ruh halinle karşılanmamalı. Çok zor bir karar olduğunu biliyorum. Ama ben bu -gebe kaldıysan doğurmaya mecbursun, onu yaparken düşünecektin söylemlerini kabalık olarak görüyorum. Allah kimseye çocuk aratmasın, kucağını boş bırakmasın. Ama dünyaya yeni bi hayat formu getirmenin yükünü de kimse hafife almasın.