Nihanozturk Arkadaslar merhaba pazartesi idrarımda enfeksiyon cıktıgı icin antibiyotik ve fitil tedavisine basladım ayrıca omega demir ve d vitamini alıyorum bunların hepsi birlesince biraz fazla olmuyo mu ya denk getirmemeye calısıyorum ama antibiyotik fitil ve kan hapı denk geliyo yinede salı günü kontrolüm var ama pek rahat edemedim
tuuuucee Nihanozturk geçmiş olsun canım bende de enfeksiyon çıkmştı tek kullanımlık bir ilaç verdi onu kullanmştm sonraki tahlillerde bişey çıkmadı sendeki enfeksiyon fazla demekki antibiyotiğe başldı
Anm Nihanozturk ben 3 tane magnesium, 1 vitamin, 1 demir kan ilaci oluyorum. önceden 3 demir aliyodum şimdi azaltdı doktorum
[silindi] Nihanozturk omega demir magnezyum ilaç değil vitamindir. Yani çok ilaç almıyorsunuz vitamin takviyesi alıyorsunuz kafanıza takmayın yani
YaseminErol Nihanozturk ben de şuan günde 7farklı ilaç alıyorumZ. Çoğu vitamin aslında. Leviteron troid için, Demir, decavit. Osteocare, magnezyum, omega3 ve b12😱bunların hepsi bende düşük çıktığı için her gün birer tane . Halbuki boğazıma çok düşkünüm zayıf da değilim ama yetersizmiş bunlar.
Aysenurtsr Benim de ayni sekilde ama cok diye dusunmedim hic 🙂 omega, d vitamini, demir, magnezyum kullaniyorum. Gecen haftada fitil ve krem kullandim.
GzdeNurYldz Sabah aç karnına kan şurubu, yine aç karnına tiroid ilacı, kahvaltı arası ecopirin, öğlen b12 iğnesi, aksam d vitamini damlası ve gece yatmadan yine aç kan şurubu içiyorum 🙄 bu evre sanırım ilaçsız geçmiyor, stres yapmayın kendinize. 33 haftalığım