sdtdmrkn Cansummm cansu hanım ürününüz geldi mi takip kullanadbildinkz mi pusetle. Çünkü birkaç mağazayı aradım uyumlu değil diyor Hamilton için. Macleron ve mamas ile uyumlu diyorlar . Ona göre puseti alacaktım bende yarın 😕
Cansummm sdtdmrkn Hayır canım gelmedi henüz ürünüm umarım sorun yaşamam bende e bebekten almadan önce sormuştum aparatını alırsanız kullanabilirsiniz dediler. Bilemedim şuan da bende tedirgin oldum. Ama Geldiğinde size de bilgi veririm.
sdtdmrkn Az önce e bebekteydim uyumlu mundiye sordum. Macleron ve mamas dedi . Bende alacak olsam o kadar pahaliyi alırım zaten önemli olan hamiltona uyması dedim.hatta. ay çok.merak ediyorum bana da mutlaka bilgi verin. Mağazada denemediniz mi ? Mağazada mevcut olsaydı denettirecektim
Cansummm Mcz-01 maalesef yaa aksilik yaşadık bebek arabasında benim istediğim renkten kalmamış ellerinde farklı renginden göndermek istediler bende onu istemedim. 😔iptal etmek zorunda kaldık siparişi ama maxi cosi satan yerlerle görüştüğünüzde hamiltonx1 lerle uyumlu olduğunu söylüyorlar hatta aparatını da kendileri veriyorlar. Bir görüşün isterseniz
Cansummm vititer maxi cosi ile uyumlu aparat olarak geçiyorsa tabiki başka yerden de bakabilirsiniz. Ben jokerden bakmıştım ama e bebek, ilke bebe, babymall gibi yerlerde satıyor maxi cosi oralara da aparatını sorabilirsiniz
Cansummm sdtdmrkn maalesef yaa aksilik yaşadık bebek arabasında benim istediğim renkten kalmamış ellerinde farklı renginden göndermek istediler bende onu istemedim. 😔iptal etmek zorunda kaldık siparişi ama maxi cosi satan yerlerle görüştüğünüzde hamiltonx1 lerle uyumlu olduğunu söylüyorlar hatta aparatını da kendileri veriyorlar. Bir görüşün isterseniz
sdtdmrkn Cansummm bende gezen bebe yi aradım . Hamiltonu e bebek harici o da satıyor. Maxi cosi ile uyumlu olduğunu söyledi evet. Ama aparatı Maxi cosinin değilde hamiltonun aparatı ile yerleşir dedi.
Cansummm sdtdmrkn bana da joker de tam tersini söylediler. ☺️ Yani şöyle aslında aparat kolay ya maxi cosi nin yada hamilton un aparatını alınacak. Ben hala bakıyorum uygun yerlere çünkü pusetimi almıştım hamilton da alabilirsem aparatı kolay. Aparat aracılığıyla uyumlu hale getirilip kullanılır.