hencacalik Hamile kaldığımızdaki kilomuz çok önemli, ne kadar az kiloyla hamile kalırsak vücut o kadar fazla kiloyu tolere edebiliyor, ben de 33+4’teyim 16 kilo aldım, doktorum normal diyor, bebeğin kilosu ve gelişimi de önemli tabiiki
Yasminahmet Merveatay 25+6 8.5 kilo aldım ilk 4 ay 2 kilo aldım şimdi ise ayda 3 , 4 kilo alıyorum dikkat etmeme rağmen 😶
Aydabelinay SKelebek yaa az almışsınız bende korkuyorum kendimden de 😫 2 kilo aldım bende gerçi ama daha fazla alır mıyım korkusu var ama ztn kilolu kaldım hamile
SKelebek Aydabelinay ama 1 ay içindede 2-3 kilo aldım biraz sorunlu geçiyordu yatmak zorundaydım şuan iyi gidiyorım ama bakalım ne olacak
Mkelebek Merveatay ben toplam 18 kilo aldim. Simdi bebegim 1 aylik. Geriye 7 kilom kaldi karnimda yok denecek kdr azaldi. Bende sasirdim bu kdr kilolarin gitmesine. Sezeryanim bu arada. Demem o ki hic takmayin emzirmek uykusuzluk yarim kalan yemekler hepsi kiloyu verdirur. Simdi yemenin tadini cikarin ha bide gazdan dolayi cogu yemegi yemiyorum simdi siz bol bol yiyin
Dilara_slm Mkelebek ben de 16 kilo aldım şuan 36 haftalığım içime su serptiniz inşallah ben de verebilirim doğumdan sonra ☺️ Özellikle dikkat ettiniz mi kendiliğinden mi gitti ?
Mkelebek Dilara_slm dikkat etmedim acikcasi dukkat edecek firsat olmuyor ztn hep bebekle ugrasiyorsun yemegi zor buluyosun yada yemek yarim.kaliyo gerci ben tekim ondan. Bide gaz yapiyo die cogu yiyecekten kaciniyorum aksi gibi makarna hanurisi vs tukrtiyorum
Baharozge 31 haftalığım 15 kilo aldım son aylarda hiç almadım bu kiloları hep pandemi sürecinde aldım 😟🤦♀️
Silay35 isis sorma ben de çok kilo alanlardanım diyet verdi dr. öyle 1 kg aldım falan diye çıkıp geliyorlar amaç ne bilmiyorum moral bozmak mı 🤷♀️
Aydabelinay SKelebek hayielsii canim ya kilo alınır verilir amannn çok takmıyorum artık yani inşallah çok almam tabi de🤭😂
Prensesim2018 Merveatay 36 yim hic almadim daha ama sukur bebegim aaglikli ilk kizimda 14 tek lmistim ama erkekte almiyor diyorlar ve oyle gercektende hix almadim
Dilara_slm Prensesim2018 erkeğe kıza bakmıyor bence 😅 erkek bebek bekliyorum 16 kilo aldım daha 4 haftam var 🙄