Yaseminentrk Anneler merhaba, biz 18+4 olduk.. henüz bişey hissetmiyorum, 22-24.e kadar da normal olabiliyormuş. Yalnız merak ettiğim, ilk nasıl hissediliyor.. lütfen deneyimli anneler tarif eder misiniz? 🙏🏻❤
Deletedmom15257 Yaseminentrk cnm ben 14+1haftadayim vişneli meyvesuyu içince karınca geciyo gibi oluyo ben kasıyorum karınca içinde diyorum 🙂
Zeynpaysimannesi Yaseminentrk bende 18 haftalık iken sabah uyandığımda bi anda karın çevremde damar atması göz seyirmesi gibi hareketler olmuştu çok ama çok güzel bi duygu inşallah sende en yakın zamanda hissedersin canım. 🤗😍
Nur1 Yaseminentrk bende 20. Haftada hissettim nasıl desem birden pıt pıt pıt diye karnımın alt kısmında bişey atmaya başladı biraz sürdü 🤗🤗
CansuErmezYlmaz Bende ilk kıpırtıları 20.haftamda hissettim yani bu hafta🙈 Göz seyirmesinin birazcık daha güçlüsü daha yawaşı😍❤
Yaseminentrk CansuErmezYlmaz içerden mi dışardan mı hissediliyor peki🙈 İlk gebelik ya, tecrübesizlikte var tabi.. 😬
CansuErmezYlmaz Yaseminentrk haklısın canım benimde ilk gebeliğim hatta 20.haftaya kadar hissetmiyorum diye çok üzülüyordum meğerse ilk hamilelikte çok geç hissedilirmiş😍 Bu arada seyirmeler içerden ama gaz gibi değil çok farklı acil yaşaman lazım o kadar diyorum😍😍
Rana38 Zeynpaysimannesi bende 16+5" haftamda hafıf gıdıklanma hissettim normalde 20. Haftada hıssedılıyormus doktor belli bir kiloya ulastıgında hissedersin dedı
Yaseminentrk CansuErmezYlmaz Ayırtedilebilir yaaanii 😍😍 Ay inşallah bizde enkısa zamanda yaşarız, çok tatlısınız sağolunn🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Gfrn Yaseminentrk içinde böyle yılan varmış gibi birşey geziyor kötü bir benzetme ama halk dilinde böyle diyorlar 🙂 daha sonra hani bazen kalp atışı gibi gözün falan atar ya karnında pıt pıt kalp atışı hissediyorsun daha sonra sertleşiyor o atışlar küçük küçük tekme oluyor ben 28.haftadayım sanırım derim ince içerden vurunca dışardan görünüyor karnımda hareket
Yaseminentrk Gfrn Ne güzell yaa.. Çok teşekkür ederim tarifiniz içinde, Allah sağlıkla kavuştursun🙏🏻❤