asiltosumm35 Kizlar merhaba 🙋🏻♀️ Bugun itibariyle 19. Haftamiza girdik ve 22 agustosta detayli ultrasonumiz var. Yani ne yapiyorlae yada benim gitmeden yapmam gereken birsey varmidir yasiyanlarin tecrubelerinden faydalanmak istedimm 🥰
Tatlisannedilekk asiltosumm35 ben çikolata yemiştim yarım saat önce, aynı normal ultrason gibi karından bakılıyor cnm ama bebeğin herşeyine detaylıca bakıldığı için uzun sürüyor sadece
Aaannesi asiltosumm35 ben extra bi sey yemedim.Zaten cok hareket etmese de olur.Ona göre doktor her organını ayrı ayrı inceledi cok sükür her sey yolunda.benimki 30 dk sürdü.Bu 2.bebeğim ama apayrı heyecanı var☺️
EbruSevban asiltosumm35 ultrasona almadan lavaboya yolladı doktor sonrası normal ultrason gibi fakat çok detaylı eller ayaklar kemikler kaburga herşeyi inceliyor damardaki kan akımlarını bile ölçüyor biraz uzun sürüyor ve doktor görmek için fazlaca bastırdı bende
Dlrdngl asiltosumm35 bende cumartesi günü yaptiricam inşallah bana kahvaltıni yap tok karnına gel ultrasondan yarım saat önce orta boy cikolata ye dediler. Yarım saat sürüyormus en az karından bakılıyor öyle ekstra bir şey denmedi bana
asiltosumm35 Tatlisannedilekk peki bize ultrason goruntusu gibi birsey veriyormu canim yoksa sadece bakip doktora mi rapor ediyor
asiltosumm35 EbruSevban aa o zaman sıkısık gitmemekte fayda var desene canim zaten su an tuvalet en buyuk sikintimizken yarim saat tutmak feci olur
Tatlisannedilekk asiltosumm35 benim kendi doktorum yaptı cnm oyüzden rapor vermedi bana, 1tane renkli 6-7tanede siyah ultrason görüntüsü verdi
EbruSevban asiltosumm35 evet aynen ben tuvaletimi edip girdiğim halde doktor bastırınca tekrar geldi 🙈