Bu günü çok bekledim Ayy bende dogurdummmmm😊😇 çok değişik bi doğum Hikayem yok söyle başlayım hikayemize 24 temmuz yatisimiz yapıldı artık bebegimin doğması gerekiyordu ama bende hiç bişey yok ne su ne nişan ne sancı ufacık bi belirtim yok yattım hastaneye nstye baglandim saat öğlen 4te bi basladilarsa ertesi gün 9a kadar nstye bağlıydim bide suni sancı vermeye başladilar en az 4 veya 5 tane takmislardir serum ama bende tik yok 😂 meğer oluşum daha gelmek istemiyorMuş Doğuma hazır değilmiş bi doktor geldi bebeğin iri normal doğum zor olur dedi açılman olmazsa Sezeryana alicaz dedi sabah 9.30 hadi sezeryana alalım seni dediler söyle bi düşündüm bu bebeği doğurcam ben ya normal ya sezeryan tamam olur dedim hemen hazırladılar ameliyathaneye götürduler beni belden uyuşturdular bi sıcaklık bacağimdan aşağı gerisi yok bende tabi hiç bişey hissetmiyorum saat 10da cirlak bi ses yok böyle bişey Allahım cildircam ağlamaktan helak oldum esmer kara Bebe benim oglummuydu delircektim az kalmıştı 😁 hemşir abileri giydirmis üstünü geri getirdiler yanıma ağlayan oğlusum yanımda sustu
PEK BECEREMEM SÜSLÜ CÜMLELERİ AMA SU Bİ GERÇEK BAMBAŞKA Bİ DUYGU RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN KİMSENİN KUCAGINI BOŞ KOYMASİN RABBIMMMM😇❤😍