Kızlar merhaba,çoğumuzda olduğu gibi bende hertürlü çabalara rağmen bacaklarımdan,kalçamdan azıcıkda göğüslerden çat diye çatladım 😅Hamileliğimin son zamanlarını yaşıyorum denilebilr 33 haftalığım,bu çatlaklarla ilgili araştırma yaprken(hangi yöntemler giderir vs.)bir habere denk geldim..DERMOROLLER OLUŞAN ÇATLAKLARI DÜZENLİ KULLANIMDA GİDERİYOR..Diye.Çokca şaşırdım ilginç buldum ve habere inandım açıkçası.Mantıken düşündüğümüz zaman dermorollerin amacı ucundaki ince iğnelerle cildimize yeni deri oluşumuna yardımcı olmak.Babam zamanında bu aleti alnındaki saçlar döküldü diye kullandı yeni saçlar çıkarmak için.Düzenli kullanımda işe yaradı tüyler çıkmaya başladı derken babam düzenden sıkıldı ve bıraktı.Okuduğum haberde ise haftada 1 kere çatlak oluşan yere dermoroller uygulayıp nemlendirip bırakıyoruz,3-4 haftanın sonunda gözle görülür bi azalma meydana geliyormuş.Acaba diyorum olabilr mi 🙄 Aslında olur bence ama şuan hamileliğimden dolayı ne olur ne olmaz kullanmicam dedim kendime doğum yaptıkdan sonra kesinlikle başlamayı düşünüyorum ama.Farklı bi fikir bence ne düşünüyorsunuz bu konuda ???