Dge2834 Merhaba arkadaşlar adetim 2 gün gecikti, dün pembemsi bişey geldi ama kasık bel agrım cok, gecen ay da 5′3 de dusuk yaptım. Korkuyorum ne zaman test yapsam
MuratveKubra Dge2834 bence hemen bir hekime başvur kuzum 🧿 sağlıkla al kucağına İNŞAALLAH HAYIRLISI ile 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Meriwa Dge2834 canım hemen test yapmalısın allah korusun gene sıkıntılı bi durum olmadan müdahale edilebilir belki o pembemsi lekelenmeyi de yerleşme kanaması olucak diye düşünme bence ihmal etme bugun test yap yarın kan ver cnn hakkında hayırlısı olsun yapmayarak zaman geçirirsen de varsa gebelik düşük riskin de varsa daha kötü sonuçlanmasın
Dge2834 MuratveKubra doktor takibindeyim canım düşükten sonra bana ilaç verdi yumurta çoğaltıcı ve büyütücüymüş, o oazar bıttı pazartesı de pembemsi bısey geldi.
MuratveKubra Dge2834 İNŞAALLAH HAYIRLISI ile hamilesindedir kuzum sağlıkla alırsın kucağına İNŞAALLAH canım benim🙏🏻🙏🏻🙏🏻🧿
Meriwa Dge2834 yoo ben adet günümde akşam 6 da yaptım hatta cizgi çıkmadı unuttum banyoda sonra atayım eşim görmesin dedim 10 dk sonra gittim hafif silik çıkmıştı ertesi gün kan verdim pozitif sağlıklı gebelik olup olmadığını öğrenmek için sonraki gün bi daha kan verdim
Dge2834 Meriwa benim gecen ay oldugum 1 hafta gecıkdı tesy yaptım cok silik çıktı ertwsı gun kan verdım beta 26 cıktı 2 gun sonra yukselcek dıye beklerken 17 cıktı ertesı gunde adet oldum 😢 korkuyorum tekrar biley olcak diye
Meriwa Dge2834 ama psikolojinizi desteklemeniz lazım biz herseyi hemen istediğimizde olsun istiyoruz ama nasip bu işler kafamıza takıyoruz olmuyo bu hayatımızın döngüsü sonucda normal gebelik planlamadan önce doktora gittiniz mi muayeneleriniz tam mı
Dge2834 Meriwa evet gıdıyorum ben de adet gecikmesi vardı dr a gıttım polıkıstık over var sol yumurta azalmıs, prolaktın hormonu yukselmil, insülin direnci de cıktı, ılac tedavısı goruyorum 2 3 aydır.
Meriwa Dge2834 tedavide oluyosnuz ne güzel siz ihmal etmeyin bi gün hayırlı zamanda allah nasip eder cnm korkma hiç