TugceBahadir Kızlar merhaba nasıl gidiyor biz 34+5 olduk kızımla🌝 34. Hafta itibari ile kendimi kötü hissediyorum sanki bebek tam kasıklarımda vajina kasık çatı kemiği ağrım var geceleri uyuyamıyorum bebişim hareketleri canımı çok acıtıyor Karnımda sertleşip biryere toplanıyor yemek yemek istemiyorum iştahım kesildi sizler nasıl hissediyorsunuz allah sağlıcakla kucağımıza aldırmayı nasip etsin 🙏😊
UrasEgeninannesi TugceBahadir bende 34+5 im.☺️ Bel ağrım oluyor ara ara. Bi de mide bulantısı tutuyo şu aralar. Oğluşum arada toplanıyo düzensiz ama kontrol ediyorum. Öyle geçiyor günler. Şu an belimiz ağrıyor 😬
Mdelaaal Bizde 34+6 olduk kızım zorluyor biraz ara ara kasılıyorum sıcaktan bunaldım 👀bel ağrısız geçse diye dua ediyorum gecelerim 😅çorabımı eşim giydiriyor 🤣🤣🤣
TugceBahadir Mdelaaal gece olsun istemiyorum herkes uyu diyor keşke uyuyabilsek bebiş doğmadan bizi uykusuzluğa alıştırıyor 🙃
TugceBahadir UrasEgeninannesi arada mide bulantısı bide tuvalet sorunu yaşıyoruz yediklerimi sindirmeden gidiyor gibi sıcaklardan diye düşünüyorum kötüye yormak istemiyorum 😊
Ygmrymn 34+3 üm bebeğim inanılmaz haraketli artık bu haftalarda biraz durulmaları gerekiyor diye okumuştum bu yüzden haraketleri zaman zaman endişelendiriyor. Sıcaktan oturduğum yerden kalkmak gelmiyor. Bel ağrılarım henüz başlamadı. enfeksiyon olduğunda idrarımı yaparken hissettiğim yanma hissini ara ara idrar yaparken değil de normalde hissediyorum vajinamın üstünde 🙄 bu da çok garip.
TugceBahadir Ygmrymn benim kızda çok hareketli ilk kez gece harekettinden uyuyamadım yeri dar canımın acıtıyor 🙃
Acemianne92 Benim de bebeğim çok hareketlendi sol tarafımda sürekli ve tekmeliyor ,sürekli yatmak istiyorum ,ayakta olunca karnım ve kasıklarım ağrıyor ,bugün itibariyle de mide bulantısı ile kusmalar başladı çok uzun zaman sonra ,bir şey yiyemedim tüm gün :(
Yasmiiinn Ben 37 haftalık hamileyim çok daralıyorum bunaliyorum sürekli acılı tekmeler hissediyorum sürekli kasılıyor 🤦 geceleri wcye uyandigim zaman birdaha uyuyamıyorum benimde iştahım kesildi hiç yemek yemek istemiyorum migdem bulaniyor sürekli artık sıcaklardan mi bilmiyorum ama kötü oluyorum yani ben pert🤦 rabbim yar ve yaedimcimiz olsun kizlar hepimizi bir avazda kurtarsın rabbim🤲