rmysozysr ayni seyi yasamisiz. Oncelikle sakin ol ve sakin stres yapip kendini uzme. Her seyden once bebegin ve senin sagligi iyi olsun insallah. Bunun icin dua et sadece. 30.haftada bebegimde gerilik farkedildi takibe alindi, 34.haftada ciger gelistirici yapildi, gelisme cok az da olsa devam ediyodu, 36.haftada suyum azalmaya basladi, bebegim 3 hafta gerideydi, 37.haftaya gelince doktorum bebegi riske atip bi hafta daha bekleyebilirsin ya da sezaryenle alalim dedi. Ben sezaryeni kabul ettim. 1 doz daha hatirlatma gelistiricisi yapildi, 37+2 de 34 haftayla uyumlu kizim 2220 gram 47 cm minicik dogdu 🥰 doktorum kuvozde 10 gun falan kalir dedi ama hep dua ettim saglikli olsun iyi olsun yeter diye. Dogumdan sonra goturduler hemen, beni odaya aldilar. 1 saat sonra hemsire geldi kiyafetleri istedi heyecanimi anlatamam 😍 minicik kizim saglikliymis ve cok gucluymus. Hic kalmadi geldi yanimiza. Sadece tedbir icin 3 gece kaldik. Taburcu olduk. Simdi 39 gunluk olduk cok sukur. Darisi sana insallah. Dedigim gibi cok dua et, saglikli olsun diye. Kuvozde de kalsa yeter ki iyi olun ikiniz de. Sagsalim bebegini kucagina al insallah canim hic uzulme. Cabucak toparliyo. Sadece sana tavsiyem ilk iki hafta zor gececek simdiden dinlen. Kucuk dogduklari icin daha cok uyuyolar, sariliga daha musait oluyolar. Sutun olursa bol bol emzir yarim saatte bir uyandir emzir. Sutun hemen gelmezse mama vermekten hic cekinme. Biz siringayla agzina damlattik bi hafta. Sonra lansinoh gogus ucuna benzeyen biberon aldik. Hem emiyo hem mama takviyesi yapiyoduk. Hala mama ve meme beraber aliyo. 5.haftada buyume atagina girdi. Guzel zamanlar seni bekliyo hic korkma 🥰