Nurr24 Boncuknur şuan için sadece folik asite başlattı dr öyle bişey ki iyimi durumum yoksa başka bi sorun mu var cok tuhaf hissediyorum kendimi
Hazelyldrm Merhaba bende bugün betama baktırdım 1236 çıktı ve dr betan 5bini geçmeden ultrasonla bakamayacağını söyledi. Kese ne durumda bi sıkıntı var mı vs kafamda deli sorular beklemek çok zor geliyor. Dr un bakmaması normal mi sizce endişelenmeli miyim
Momster Hazelyldrm benimkide 5 binden once bakmadi cunku zaten gözükmüyor. Alttan muayne etmesi gerekir ona da gerek yok. 5 binden sonrada bebek nokta kadardi:)
Nurr24 pptya01 doktor değer düşük dedimi bende tekrar bugun kan verdim bakalım merak ediyorum kaç çıkacak
Esa12 Benim de adetten 3 gun önce 28 di beta, son adet tarihim 4 temmuz bugun kan verdim merakla bekliyorum kaç oldu bakalım🙏
Pukiyolda Nurr24 merhabalar , o sıvıyı ben de ilk gittiğimde (5+2) görmüştü ama korkulacak bir şey yok demişti gerçekten de olmadı , şu an 14 haftalık hamileyim bir sıkıntı yaşamadım ☺️
Nurr24 Pukiyolda bugun kan tahlili yaptırdım 1.292 cıktı moralim bozuldu ilk yaptırdığım geçtiğimiz pazartesinden önceki pazartesi 76 dı yavaş ilerliyo😔sağlıksız gebelik mi acaba
nurseliny ogluileannesi canım bi gün araywlw iki katı artmasıı gerekiyo deniyo ya . Bu yaklaşık 2katı demek , yani 30,40 değer düşük çıktı diye sorun olmaz . Değerin gayet normal artmış
Pukiyolda Nurr24 hayır hayır gayet iyi artmış sıkmayın canınızı hem üzülmemeniz gerek özellikle bu haftalarda 🙏🏼
Nurr24 nurseliny küçücük nokta şeklinde kese gözüktü ama doktor betana bakmamız lazım dedim korkuyorum bişey var diye
Pukiyolda Nurr24 keseyi bende ilk gördüğümde küçük noktaydı bir hafta sonra gittim bebek vardı bir hafta sonra gittim kalp atışını duymuştuk lütfen canınızı sıkmayın dua edin bol bol 🥰
Gamzesanlioglu Benim ilk 1 gün adet gecikti kan verdim 382 çıktı 2 gün sonra bir daha verdim 950 çıktı ulstrasyonda da keseyi gördük ama evet çok küçük oluyor zaten