grmz31 Arkadaşlar chicco duo love up modelini çok sevdim ama çok pahalı 4500 tl dediler hepsi buradada hugy revo var ama hiç bilmediğim bir marka karar veremiyorum böyle hafif çabuk açılır kapanır bebek arabası önerisi rica edeceğim sizlerden ?
ozlemks24 grmz31 Casual cadillar air portbebeyle cok rahat kapaniyor hafif bir bebek arabasi tek elle kullanimi gayet rahat
Gzdnr2113__ grmz31 casual vista aldık conforunA diyecek yok puseti cook güzel hemde baston ve coook hafif
Meriwa grmz31 valla chicco dediğize baktım ona en yakın ve güzel casual vista var kuzenim kullanıyor cok memnun ben bulunduğum şehirde bulamadım açıkcası o yüzden chicco ohlala aldım ama hugy markasını bilmiyorum ona da 2 bin vermek görmeden almakdansa e bebeğe gidip yada büyük bebek mağazalarına kendiniz görerek açıp kapatarak taşıyarak almanızı tavsiye ederim tüm travel bebek arabaları 15 kilo ağır ürünler ama kullanırsanız memnun kalırsınız sürüşü güzel
Beyzoli grmz31 doğuma 17 gün var ama işten çıkarıldım eşimin maaşı yetişmiyor ne yzıkki hala alamadık biz araba 😞
grmz31 Meriwa teşekkür ederim çok pahalı olmasa alınır aslında alırım ama o kadar paraya değmez çünkü çalışan insanım çok kullanabileceğimi sanmıyorUm orta ayar birşey daha güzel
Meriwa grmz31 ya açıkcası herkesden duyduğumuz ve gördüğüm tek ortak şey var oda bebekler yaşını doldurmadan baston arabaya geçiyorlar diye görümcemde maxi cosi travel bebek arabası var onu aldım açıkcası hafif olsun diye de chicco ohlala uzun vadeli olmuycak çalışan insansınız kolay da kazanılmıyor para onun yerine başka ihtiyaçları alınsa daha iyi gibi tabi siz daha iyisini bilirsiniz
grmz31 Meriwa çok mantıklı yaptığınız bende öyle düşündüğüm için zaten almak istemiyorum arkadaş mamas papas almış açıkcası müsriflik geldi orta ayar birşey işimi görecek sanırım
Mziyaa grmz31 e Bebek sitesine gir, travel sistem Bebek arabalarına bak joie marka. 3 tane modeli var. 3 ü de güzel kullanışlı sağlam. 3 yaşına kadar kullanılabiliyor. Litetrax 4 alıcam ben
hencacalik Pierre cardin karma bizim aldığımız, bastonmuş hem de, babymall mağazasında 1000 tl indirim çeki de var , ister başka bir şey al ister indirim yaptır. Aklınızda olsun kızlar