Gonay Kızlar günlük ne kadar süt ve süt ürünleri tüketiyorsunuz??doktorum günde 1 bardak süt 1 bardak ayran yada kefir yeterli dedı.daha fazla da tüketemiyorum.miktarda az gelıyor bana günde 2 bardak olunca toplam.siz ne kadar tüketiyorsunuz??
Nilaykirikbas5516 Gonay valla bende her gece yatmadan önce bi bardak süt sabah da kahvaltıda peynir filan yiyorum bu kadar
Esraugur2310 Gonay Süt hic içemiyorum sevmiyorum. Yatmadan önce kefir içiyorum sabah kahvaltida peynirimi falan yeterince yiyorum öglen ayran aksam da yogurt yiyorum
Mommy2b Gonay günde 3-4 porsiyon süt ürünü yeterli; süt, peynir, ayran, yoğurt, cacık, kefir hangi formda isterseniz. Sadece sütten 3-4 bardak içmeyi tavsiye etmem yalnız
Eeezgi Ben de kahvaltıda peynir, gün içinde ayran ve yoğurt çok canım isterse bazen de gece nesquikli süt
mlsmrtgl Gonay doktorumun tavsiye ettiği bu . Ara günlerde mutlaka süt ya da ayran içiyorum . 7 öğün besleniyorum
insan_insan Gonay süt içemiyorum onun yerine günlük bol bol yoğurt peynir tüketiyorum arada da kefir içiyorum