ayla33 Fadikfs sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Çok şükür bizim bir problemimiz de olmadı erken olduğu için.Zorunluydu ama sağlıkla aldım kucağıma..
Fadikfs ayla33 bizdede bir problem yok uygun görmeseydi demezdi heralde diye düşünüyorum ama inşAllah bende sağ Salim alırım kucağıma 😊
Fadikfs Tuanazra benimde aynı olacak zamanı geldi sanırım iki gündür yürüyüşüm falan değişti çok baskı hissediyorum ☺️
Silalaylom1 Fadikfs bende cumartesi olucam 37 haftadan sonrasi sezeryan icin uygun dedi doktorumuz bizde 08.08.2020 tarihini sectik 8 rakaminida hep sevmisimdir ozel olacak bizim icinde guzel tarihte gelicekler ins vede saglicakla gelsinler
Silalaylom1 Fadikfs aynen bunlar planli birde normal olanlar yepyeni guzel heyecan 2 gun sonra hayatimiz degisecek cok guzel heyecanlar 😍😍
Ayse_ali Dserin1 kaç haftalıkken gün veriyorlar sezeryan doğuma mecburi sezeryanda bilginiz var mı acaba
Burcu-d Ayse_ali sanırım 37 de bana öyle söyledi 37 de gel planlayalım günü dedi ve bir arkadaşıma da doktoru 37 vermiş gün
Dserin1 Ayse_ali 7 Ağustos’ta kesinleşcek benim 36+5 olduk her hastane ve doktor kararı değişiklik gösterebilir ama